Понеделник, 6 Май 2024, 18:40

Националите се събраха в Правец, 9-има направиха първа тренировка

2 Септември 2012, 10:23
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2312 2


Селекционерът на "А" националния отбор на България Любослав Пенев стартира подготовката на отбора за световните квалификации с Италия (7 септември) и Армения (11 септември). 9-има футболисти направиха първа тренировка под негово ръководство на перфектния терен в Правец, построен от Българския футболен съюз със средства от програмата на ФИФА "Гол". 
 
Георги и Илия Миланови и Николай Бодуров от "Литекс", Емил Гъргоров, Йордан Минев и Светослав Дяков от шампиона "Лудогорец", Владимир Гаджев от "Левски", Александър Александров от "Черно море" се събраха в базата на отбора в хотел RIU Правец в събота по обяд, а заниманието бе с начален час 18:30. По-късно вечерта в хотела пристигна и и Петър Занев ("Волин", Укр), с което бройката на националите нарастна до 10. След мачовете тази вечер утре към отбора ще се присъединят и игралите в тях футболисти, а последните се очакват в понеделник.
 
Програмата на отбора предвижда по две тренировки в неделя и понеделник - с начален час 10:30 и 18:30. Във вторник, 4 септември, заниманието ще е едно. Селекционерът Любослав Пенев си запазва правото на промени в обявената програма, като обявените по-горе тренировки ще бъдат закрити за медии и фенове. Информацията за открити тренировки и пресконференция ще бъде обявена допълнително на сайта на България футболен съюз. 
 


Източник: http://www.novsport.com

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Септември, 12:12

    отваряйте Шатрата!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Септември, 11:51

    Леле макарони ,по добре на идвайте в София на 07.09!Тия гореизброени "велики"национали начело с най добрия приятел на Ювентус Бербатов ще ви срият топката!!!!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete