Петък, 3 Май 2024, 00:51

Националният отбор по таекуон-до на Сърбия е на тридневен лагер в Ботевград

26 Февруари 2014, 20:00
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2774 4


На тридневен подготвителен лагер в Ботевград пристигна днес националният отбор по олимпийско таекуон-до на Сърбия. В рамките на три дни ще бъдат проведени 4 тренировки, съобщи треньорът на клуба домакин  „Сунг-Ри Атлантик” Ботевград, Пламен Трънски. Първата тренировка започна тази вечер от 18.30ч. в Спортно-тренировъчeн център „Ботевград” (Ледената пързалка).
Целта на  тридневния лагер е подготовка на състезателите на двете страни за предстоящите турнири Г1, Г2, и турнира в Холандия. Участници в подготовката са мъже и младежи от българския национален отбор. От тях ще има участници на Световното първенство  за младежи след три седмици в Тайланд. На него ще участва Данаил Торнов . Останалите се готвят за Европейското първенство за мъже , което ще се състои през май. Европейският шампион от 2012 г. Влади Далаклиев пък ще участва в турнира  Г2 в Холандия.
До този момент нашият отбор е ходил на подготовка в Сърбия, но гостите от там идват за първи път в България. В лагера трябваше да има участници от Словения и Гърция, но поради ангажираност в състезания, те няма да тренират на наш терен.  Подготовката ще обхване предимно срещи в спаринги. Целта е да се изиграят максимален брой рундове. „Идеята е двата отбора да играят срещу преките си съперници, тъй като състезателите от „Сунг-Ри” се срещат на официални състезания с тях”, каза още Пламен Трънски.
„Очаквам престоят ни в Ботевград да стане едно добро мероприятие от гледна точка на тактическата подготовка за предстоящия турнир в Холандия, европейското и световното първенство”, каза Марио Дуич – треньорът на сръбския отбор.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Февруари, 21:11

    Нашите ще ги наритат сега, та да се осъзнаят къде са дошли :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Февруари, 02:18

    :uups:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Февруари, 09:29

    Чудесно! Ето защо се правят спорни комплекси и зали, за да има къде да тренират нашите титуловани спортисти и да не се срамуваме от чуждестранните гости. Негодуваме срещу кмета, но заслугите и фактите са очевадни.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 28 Февруари, 20:39

    Поздравления за треньора Трънски, който ръководи клуба толкова успешно!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete