Четвъртък, 28 Март 2024, 20:17

Най-малките възпитаници на „Марконис“ получиха сертификати за успешно завършената учебна година

18 Юни 2022, 01:02
(3) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1135


Тържествено бяха връчени сертификати за успешното завършване на учебната година на най-малките възпитаници на Езиков център „Марконис“. Тържественото връчване се проведе в рамките на два дни в двора на библиотеката на „Марконис“.

Преди церемонията по връчването управителят на Езиков център „Марконис” д-р Николай Николов произнесе приветствени слова. Той благодари на преподавателите за всеотдайната работа, за любовта и старанието, което полагат.

Чрез забавни сценки и игри, учениците демонстрираха натрупаните знания през годината.

За мен тази учебна година беше едно приключение, изпълнено с много смях, забавления, игри и познание, и с жизнената енергия на всички тези хубави и чаровни, и умни деца, за което трябва да благодаря на Вас, родителите, за гласуваното доверие тази година да работя с Вашите деца. Благодаря и за споделените моменти, в които сте ми давали идеи по какъв начин да работя с нашите деца, за да е по-ползотворна работата ни и искам да благодаря на г-н Николов за възможността да творя в този дом, който той е предоставил така любезно за нас и да създаваме вълшебство с децата.“ – каза г-жа Иванович.

За да оставят учениците трайна следа в своя езиков център, който по-рано г-жа Иванович нарече „дом“, заедно със своята учителка те засадиха рози в двора.

За финал д-р Николов оцени високо резултатите на децата и сподели впечатленията си: ”Това, което виждам е, че имаме потенциал да достигнем най-високото езиково ниво С2”, заяви той и допълни, че произношението на малчуганите е на много добро ниво. По този повод д-р Николай Николов сподели резултати от статистика на международно ниво, която показва, че от най-високо до най-ниско ниво „Марконис” има най-високи оценки за най-трудния елемент- говоренето.

Заедно със сертификатите децата получиха и подарък - лятна шапка.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete