Събота, 18 Май 2024, 21:38

НБУ организира кръгла маса на тема „Своге-природа и култура“

17 Юни 2014, 22:06
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1379 0


Нов български университет организира кръгла маса в гр. Своге на тема „ Своге – природа и култура“ . Тя ще се проведе на 18. юни от  12 часа в читалище „Градище 1907“ . Заедно с нея НБУ организира и изложба - „В сърцето на Азия“.

Събитието е първото от поредица събития по повод 50 години от обявяването на Своге за град. Чрез организирането на кръгла маса и изложба Нов български университет представя пред местната общност и администрация своите намерения на научна организация, проявяваща специален интерес към развитието на града.

След провеждането на кръглата маса Общината ще награди ученици за изготвените от тях презентации по повод годишнината на града. НБУ ще се включи с индивидуални подаръци (книжни издания на НБУ) за наградените ученици и дарение от книги за читалището. Наградите ще бъдат връчени във фоайето на читалището след откриване на студентската изложба.

Дискутант на събитето е  гл. ас. д-р Владимир Димитров, модератор е гл. ас. д-р Ралица Берберова, а участие ще вземат проф. д-р Рангел Гюров, гл. ас. д-р Теодора Ризова, гл. ас. д-р Ралица Берберова, гл. ас. д-р Владимир Димитров, арх. Миряна Йорданова и други представители на НБУ.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete