Неделя, 5 Май 2024, 08:06

Николай Найденов тренира с Пламен Константинов в Правец

17 Август 2012, 21:15
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2534 0


Николай Найденов тренира с Пламен Константинов в Правец, научи Гонг. 38-годишният разпределител се подготвя заедно с руския тим Губерния (Нижний Новгород).
 
Плеймейкърът, които бе повикан отново в националния ни отбор това лято от Радостин Стойчев преди олимпийските квалификации, за последно бе част от бургаския Нефтохимик 2010 през втория полусезон на родната Суперлига, но сега има вариант отново да заиграе в чужбина. Найденов е собственост на Левски Волей, като в чужбина последно игра в Иран, преди това и в Кипър.
 
Трансфер на Николай Найденов в състава на Пламен Константинов вероятно няма да има, но разпределителят с тренировки заедно с тима от Нижний Новгород и иска да влезе в оптимално добра форма преди клубния сезон и очакван трансфер.
 
Волейболистите на Губерния (Нижний Новгород) са към края на своя лагер в Правец. Новият треньор на руския тим Пламен Константинов по традиция вече води съставите, които ръководи на подготовка в града на Тодор Живков, защото условията са повече от добри като леглова база, тренировъчна зала и възстановяване. В Правец сръбският посрещач Милош Никич, разпределителят на националния отборна Финландия Мико Еско и дошлият от Динамо (Москва) Николай Павлов, заедно с новите си съотборници, се готвят за сезона в руската Суперлига, а клубът има едва 4-годишна история.
 
Пламен Константинов ще има за помощник запазващия поста си от преди в Губерния Сергей Ермишин, но е привлякъл италиански кондиционен специалист за треньор.
 
Първият мач на тима от Нижний Новгород ще бъде на 29 септември като гост на Локомотив Харков. На 1 декември ще бъде дербито между настоящия и бившия тим на Константинов, когато Губерния приема Газпром-Югра (Сургутский район) още с Тодор Алексиев и Теодор Тодоров в състава.


Източник: gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete