Събота, 27 Юли 2024, 03:09

Николай Велков стартира онлайн кампания #ИзлезИГласувай

17 Май, 16:19
(6) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1767


Николай Велков, общински съветник и кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ, обяви старта на нова онлайн кампания под надслов #ИзлезИГласувай, целяща да увеличи участието на гражданите в предстоящите парламентарни и европейски избори.

Инициативата, която ще продължи 22 дни до изборите, включва ежедневно публикуване на мотивационни послания, подчертаващи значението на гласуването. Кампанията е насочена към всички граждани, но с особен акцент върху младите хора, които често са по-малко активни в изборния процес.

„С кампанията #ИзлезИГласувай искаме да мотивираме хората да упражнят правото си на глас, защото всеки глас е важен за демокрацията и бъдещето на нашата общност“, заяви Николай Велков.

Инициативата е подкрепена от местни медии, а граждани са поканени да се включат, като споделят публикациите и участват в онлайн дискусии. Кампанията няма за цел агитация за конкретна партия или кандидат, а да насърчи активно гражданско участие.

Николай Велков призовава всички граждани да излязат и да гласуват, подчертавайки значението на техния глас за бъдещето на страната.

#ИзлезИГласувай #ВашетоУчастиеЕВажно

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (167)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete