Понеделник, 29 Април 2024, 08:44

Николина Ангелкова и Дамян Маринов се срещнаха с пенсионерите в Новачене

7 Юли 2021, 11:21
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2532 29


Вчера (6 юли) Николина Ангелкова и Дамян Маринов от ПП "ГЕРБ" проведоха среща с пенсионерите в с. Новачене. Присъстващите жители на селото разговаряха с двамата кандидати и споделиха за проблемите, с които се сблъскват.

Една от главните теми бе мостът в с. Новачене.

"Средствата за ремонт на моста са осигурени. Всичко е в ръцете на община Ботевград, от която се изчаква подготовката на документацията. Г-н Борисов лично се срещна с кметицата на селото и й даде необходимата сума. Знаете, че на него му е трудно да се среща с представители на нашата община, но успяхме да направим срещата реалност. Личният ми ангажимент към кметицата е със средства от ПП "ГЕРБ" да се ремонитра още един по-малък мост, слад като приключи ремонтът на този. Трябва само търпение. Абонирал съм Пенсионерският клуб в селото за вестник "Балканец" - това бе една от Коледните ни инициативи.

Нашите ангажименти и присъствието ни продължават и след изборите! Знаем, че много партии ще дойдат и ще говорят, но ние идваме и работим!", каза г-н Дамян Маринов.

"50 лв. добавка към пенсиите и мярката „60 на 40“ и тяхното продължаване, беше сред основните теми, повдигнати на днешната ми среща в Новачене, община Ботевград. „Чуваме, че ще ги получим и този месец и помощта спира“, заяви един от участниците. Мярката „60 на 40", както и добавката от 50 лв. за пенсионерите, които бяха част от антикризисния пакет от мерки на кабинета „Борисов 3" трябва да бъдат продължени без нито месец прекъсване. Особено за най-уязвимите групи хора и за най-пострадалите сектори като туризъм и транспорт. Пари и възможности за това има. Община Ботевград вече е получила целево финансиране от предишния редовен кабинет за рехабилитацията на моста в село Новачене. Предстои довършването на проекта и избор на изпълнител.
Дамян Маринов е активен общински съветник и всеки ден усърдно работи за това приоритетите на Общинския съвет и общинската администрация в Ботевград да бъдат в интерес на хората на място, за което изразявам благодарността си" - Това сподели в социалните си мрежи г-жа Ангелкова.

След приключването на разговора г-н Дамян Маринов показа на пенсионерите как да гласуват машинно, тъй като голяма част от тях споделиха, че изпитват затруднения. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Източник: balkanec.bg

Коментари (29)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • (6) (5)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юли, 12:03

      Абе сульо до миналата година прати нямаше за нашата община само кмета се мъчеше,а сега момчето поне помага!

    • (14) (8)
      2. добавен от: Анонимен 7 Юли, 12:09

      Абе пульо, НЕ искаме тия нещастници от ГЕРБ да ни се правят на благодетели, защото са бандити, а не благодетели и защото парите са наши, а не на корумпето Борисов, който взима /краде/ от нашите пари, а не дава негови !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • (7) (5)
      3. добавен от: Анонимен 7 Юли, 12:13

      Абе пульо, не искаме тия бандити от ГЕРБ да ни се правят на благодетели, защото парите са наши, а не на корумпето Борисов, който взима от нашето, а не дава от неговото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Отговори (6) (2)
    2. добавен от: Анонимен 7 Юли, 12:17

    Какво стана с парите за железният мост в Новачене?

    • (1) (3)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юли, 12:47

      Ще стигнат за дървен мост. Железен - ако дадат железни трегери от Никсметал.

    • (0) (0)
      2. добавен от: Анонимен 9 Юли, 06:54

      към 1.2 и 1.3: Абе простак атлантически, защо не си стоиш в botevgrad.com там да пишеш простотиите си с многото удивителни и питанки, а се домъкна тук! Стой си там да пишеш глупости и да обиждаш наляво и надясно, още по-добре иди при психиатър да те прегледа, че очевидно горещото време хептен ти втечнява мозъка и той става на рядка кайма. Хайде, къш от balkanec net! Иди в МИР или ДБ там да агитираш!

  • Отговори (6) (5)
    3. добавен от: до к.1 7 Юли, 12:55

    Кметът действително се мъчи, но на друго място: строежът на площада срещу "Сините плочки" него чака, не филанкишията. Със закопаването на оптичния кабел под земята с общи усилия съдружниците на Атлантис нет се оправиха: прокараха кабела къде до дърветата, къде без дърветата и фасадата на офиса вече се видя цялата. Е. половинвековните дървета пред офиса, аптеката на Марешки и книжарницата намаляха, но тепърва ще има сеч по "Царя".

  • Отговори (9) (2)
    4. добавен от: Анонимен 7 Юли, 13:08

    Едно време и Гошо така обясняваше, че след него ще е потоп. Потоп нямаше, Гошо също го няма. Същото ще и с Тиквата.

  • Отговори (4) (2)
    5. добавен от: Анонимен 7 Юли, 13:24

    Тинчев ви цака яко ей смешници

    • (8) (0)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юли, 13:32

      къде се е покрил тоя мушмурок?

  • Отговори (3) (0)
    6. добавен от: Анонимен 7 Юли, 13:37

    Работи сега за Слави

  • Отговори (7) (7)
    7. добавен от: Анонимен 7 Юли, 14:28

    На всяка среща и на всяка крачка тия от ГЕРБ лъжат точно толкова колкото лъже и техният вожд, в случая този Дамян Маринов лъже за следното :
    - лъже, че Б.Б. бил дал пари на кметицата на селото, за да ремонтира моста, а парите не са на Б.Б., а са на хората от техните данъци, и не ги е дал на кметицата на селото, а МС ги е превел по сметката на общината, която след прозрачна обществена поръчка, ще направи моста на селото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    - лъже, че ГЕРБ ще осигурят пари за ремонт на детската градина на селото / тази информация която е казал Д.Маринов беше изтрита от горната статия /, а пари отдавна е осигурила общината и е започнала също отдавна ремонт на детската градина !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Този представител на общината и кандидат за депутат на ГЕРБ Дамян Маринов е видимо на същото интелектуално ниво на което бяха и двамата бивши депутати на ГЕРБ от общината Мартин Тинчев и Дитко Тухларов, видимо са избирани с конкурс за посредственост или накратко казано, какъвто вожда, такива и индианците !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • (4) (1)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юли, 19:23

      Получаваш бонус 30% отстъпка за едногодишен прим в Карлуково

  • Отговори (2) (2)
    8. добавен от: . 7 Юли, 15:49

    №7 ти сериозно ли? Ако направим разбор на казаното от теб, то звучи абсурдно! Как работи икономиката наясно ли си?!? Ама нищо де, гледай до в устата какво говори Дамян, а ти от любопитство в някакъв момент, ще вземеш да прочетеш нещо и пак добро ще ти е направил!

    • (3) (3)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юли, 16:05

      № 8 Намери някой нормален човек да ти преведе написаното на разбираем език, за да мога да ти отговоря !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 9.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (5) (1)
    10. добавен от: Анонимен 7 Юли, 18:02

    Нищо те е забравено и няма да се забрави...съд и присъди за крадците.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete