Събота, 26 Октомври 2024, 02:47

Ниво нагоре за есенния гардероб - модерните дамски обувки за сезона

12 Септември, 08:14
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 10418


Търсите си нови дамски обувки за есента? Ето няколко страхотни и актуални предложения, които ще ви улеснят.

Време е да приберем сандалите и откритите обувки, колкото и да не се иска, лятото си отива. Но есента идва с интересни тенденции в дамската дома, а при обувките се открояват чифтове, които едновременно правят впечатление, създават стил, осигуряват комфорт и гъвкавост. Боти и кецове на платформа, чизми с множество орнаменти, затворени обувки с метален ток - това са само някои от моделите, които ще виждаме по витрините и сайтовете на любимите си магазини.

Докога платформите ще са в тренда?

И тази есен няма да отбележи завръщане към плоските и равни подметки в дамската мода. Платформите и токовете остават предпочитани от модните дизайнери, включително при отчетливо по-спортни и ежедневни модели. Сникърси и даже кецове на платформа - те ще са навсякъде. След като това лято видяхме дори еспадрили на ток, есента продължава тренда. Очаквайте кожени боти с дебели асиметрични грайфери, квадратни токове или тънки такива - всяко желание ще бъде удовлетворено. Вижте изобилието, например на https://answear.bg/k/tya/obuvki/boti, за да се вдъхновите и да намерите своя модел.

 

Какво да кажем за затворените и елегантни обувки с ток? Този сезон токчетата не са просто за добавяне на височина, а проява на дизайнерско изкуство. Брандовете представят изненадващи форми и структури, създавайки токчета - скулптурни шедьоври от изцяло метални компоненти, геометрични блокове и изискани токове с артистичен привкус. Тези обувки са за специални поводи и вечерни събития, когато дамите обличат вталени рокли и костюми - и с тях наистина всяка визия е още по-запомняща се.

Ботуши до коляното и лоуфъри - ако нямате, сега е моментът

Кожените ботуши са основен елемент от есенно-зимния гардероб, а тази година те още по-смели. Платформите с нарязан грайфер се комбинират с ярки вложки и текстури, като метални орнаменти, капси и връзки. Ботушите до коляното ще са хит, предлагайки перфектен баланс между изисканост и практичност. Те са перфектни за носене с поли, вталени топове и сака, но чудесно си отиват и със скини дънки, ризи, тренчкоти и любимите ви якета. Още идеи ще намерите на https://answear.bg/k/tya/drehi/yaketa, така че създадете точната есенна визия точно по ваш стил.
Мокасините и кожените лоуфъри са други водещи модели за есента. Те се обуват с приплъзване, поддържат се лесно и са идеални за дамите с динамичен начин да живот. Те са идеални за офиса, за разходка или вечерно излизане, доказвайки, че удобството не трябва да жертва от стила. Макар смятани за по-делови, лоуфърите могат да имат много бунтарска визия или кокетен лачен ефект, който да ги откроява. Те са идеални за преходни тоалети от няколко пласта, например рокля с клин, елек без ръкави и шал или дънки с висока талия, втален топ, тънка жилетка и шлифер.

Ако предпочитате по-младежка визия, заложете на сникърси, които все повече съчетават спортното удобство с елегантния стил чрез своя нисък или висок силует, премиум материали, удобни подметки и ярки, металически или пастелни цветове. Красотата на сникърсите през този сезон е в тяхната гъвкавост. Съчетайте белите си кожени кецове с дънки и кожено яке или ги носете с флорална рокля за по-женствено излъчване. Маратонките могат да добавят закачлив щрих към тоалет със своите цветове, повишен обем или височина над глезена.

Зелена мода и небрежен шик

Все повече потребители търсят устойчиви и етични решения за своите обувки. Затова марките предлагат все повече модели, изработени от рециклирани материали веган кожа, като намаляват своето въздействие върху околната среда. Това особено важи за спортните обувки, където навлизат и все повече иновативни материали за удобство, поддръжка и термоизолация.
Тази есен оставете обувките ви да говорят. Все пак, правилният чифт може да превърне всеки тоалет от обикновен в изключителен. Влезте в есента с увереност и стил.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete