Понеделник, 29 Април 2024, 06:20

Нова обществена поръчка

28 Май 2013, 11:02
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1500 0


Община Своге обяви покана за участие в процедура по възлагане на обществена поръчка с предмет реконструкция/изграждане на канализация на улици в Община Своге. В рамките на поръчката е включено изграждането на канализации на улиците „Юрий Гагарин” и „Опълченска”, както и изграждането на канализация в кв.”Алилица”. Оферти се приемат и за реконструкция на канализация в центъра на с. Гара Лакатник, както и на улиците ”Днепър”, „Цар Иван Асен II” и „Вапцаров” в с.Церово,
Срок за получаване на оферти 4 юни 2013 г.
 
В сряда ще се проведе и поредното заседание на общинския съвет в гр. Своге при следния дневен ред:
 
1.      Предложение относно изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Своге, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.
2.      Предложение относно издаване на запис на заповед от община Своге в полза на ДФ “Земеделие”-Разплащателна агенция, обезпечаващ авансово плащане по договор № 23/226/00271/16.04.2013г. по мярка 226 за Проект”Устойчиво управление на горите и опазване на околната среда чрез създаване на система за откриване на горските пожари в ранен стадий и мониторинг на околната среда”, сключен между Община Своге и ДФ “Земеделие” – Разплащателна агенция.
3.      Предложение относно издаване на запис на заповед от община Своге в полза на ДФ “Земеделие”-Разплащателна агенция, обезпечаващ авансово плащане по договор № 23/322/00816/29.04.2013г. по мярка 322  “ Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” за Проект “ Подобряване на средата за живот в Община Своге чрез подмяна на уличното осветление”, сключен между Община Своге и ДФ “Земеделие” – Разплащателна агенция.
4.      Предложение относно издаване на запис на заповед от община Своге в полза на ДФ „Земеделие”–Разплащателна агенция, обезпечаващ авансово плащане по договор № 157 /01.02.2013г. по мярка 3.4. „Развитие на нови пазари и промоционални кампании”, приоритетна ос №3 „Мерки от общ интерес” от Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство” на Република България, финансирана от Европейския фонд за рибарство за програмен период 2007-2013г. за Проект „Промоционална кампания, насочена към подобряване престижа на продуктите от риболов и аквакултура в Община Своге” сключен между Община Своге и ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция.
5.      Предложение относно кандидатстване на НЧ “Христо- Ботев-1929” с.Церово, Община Своге за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 226 ”Възстановяване на горския потенциал и въвеждане на превантивни дейности” от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013г.
6.      Предложение относно отмяна на Решение № 120 от Протокол № 29/26.04.2013г.
7.      Предложение относно вътрешни компенсирани промени на поименното разпределение на средствата по обекти за строителство и основен ремонт, за придобиване на материални и нематериални активи, за придобиване на земя и за проучвателни и проектни работи през 2013 год. на Община Своге.
8.      Предложение относно актуализация на Общинската стратегия за развитие на социалните услуги (2010-2015).
9.      Предложение относно одобряване на задание по чл.125 от ЗУТ и издаване Разрешение за изработване на проект за Подробен устройствен план (ПУП) – Парцеларен план по чл.110, ал.1, т.5 от ЗУТ, за елементите на техническата инфраструктура извън границите на урбанизираните територии, за изграждане на подземен водопровод за питейна вода.
10.  Предложение относно предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по реда на чл.45ж от ППЗСПЗЗ – имоти в с. Осеновлаг, община Своге.
11.  Предложение относно предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по реда на чл.45ж от ППЗСПЗЗ – имот в месността “Свиново”, гр. Своге.
12.  Предложение относно предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по реда на чл.45ж от ППЗСПЗЗ – имот в месността “Мрамор”, с. Миланово, община Своге.
13.  Предложение относно предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по реда на чл.45ж от ППЗСПЗЗ – имоти в месността “Павлов дол”, с. Осеновлак, община Своге.
14.  Предложение относно придобиване на част от имот, находящ се в с.Свидня.
15.  Предложение относно допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост при Община Своге за 2013г. в Раздел I “Продажба” с имот № 014008, находящ се в с. Луково, м. “Дупката”.
16.  Предложение относно Допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост при Община Своге за 2013г. в Раздел I “Продажба” с 45 кв.м.
17.  Предложение относно Допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост при Община Своге за 2013г. и отдаване под наем на имот № 031081, находящ се в с.Бов, община Своге.
18.  Предложение относно Допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост при Община Своге за 2013г. в Раздел “Продажба” с 18 кв. м.  в с. Искрец, мах. “Букет и Коньовци”.
19.  Предложение относно отдаване под наем на имот – публична общинска собственост, находящ се в с. Миланово, м. “Смилова падина”.
20.  Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна общинска собственост, находящ се в с. Желен, м. “Попово търне”.
21.  Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна общинска собственост, находящ се в с.Свидня, м. “Лещако”.
22.  Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна общинска собственост, находящ се в с.Свидня, м. “Виолското”.
23.  Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна общинска собственост, находящ се в с. Батулия, м. “Тиолица”.
24.  Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна общинска собственост, находящ се в с. Церово, м. “Лозето”.
25.  Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот частна общинска собственост, находящ се в с.Реброво, м. ”Коритчето”.
26.  Питания


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete