Неделя, 28 Април 2024, 00:20

Новите Левски и Лукойл кръстосват шпаги в контрола в сряда

18 Септември 2012, 15:07
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2123 0


Новите селекции на Левски и Лукойл Академик ще се изправят една срещу друга точно месец преди началото на официалния сезон в Националната баскетболна лига. Двата водещи отбора в родното първенство се разбраха за контролна среща в сряда, 19 септември, от 18 часа, в зала „Универсиада“.

Мачът е повторение на финалите в НБЛ от последните три сезона, но сега и двата отбора са сериозно обновени, с по трима-четирима нови титулярни състезатели.
 
Единственият отсъстващ в отбора на Левски ще е Димитър Ангелов, който продължава да се възстановява от травма в ахилеса. „Надяваме се да играем и пред публика, защото двата отбора ще се сблъскат за първи път през сезона“, коментира треньорът на „сините“ Константин Папазов.
 
Ден по-късно Левски пътува за Ниш, където на 20 и 21 септември ще участва във втори международен турнир след този в Кавала, който спечели.
 
Лукойл Академик ще изиграе една последна проверка през уикенда, срещу Раднички в Сърбия, което ще е генерална репетиция за квалификациите в Евролигата.


Източник: http://gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete