Събота, 27 Април 2024, 21:21

"Няма да обещавам, а ще изискам Скравена да се превърне в едно от най-красивите места за живеене в общината" - Гергана Минкова

27 Октомври 2023, 22:13
(3) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3918 5


Тази вечер официално бе закрита предизборната кампания на ПП ГЕРБ. Финалната предизборна среща се проведе в село Скравена при препълнен салон на Читалището.
Представени бяха кандидатът за кмет на общината Дамян Маринов, кандидатът за кмет на Скравена - Гергана Минкова и кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ.

На мероприятието присъстваше и народният представител от 26 МИР Марин Маринов. Той заяви твърдата си подкрепа към кандидатурата на Гергана Минкова за кмет на Скравена и на Дамян Маринов за кмет на община Ботевград.
"Познавам Дамян и знам, че е добър човек и може да бъде добър управленец. За Гергана Минкова знам, че обича Скравена и съм сигурен, че ще работи за селото", каза Марин Маринов и призова гражданите да гласуват с номер 7 тази неделя.

"Когато има подкрепа от силна политическа партия и добра комуникация с общинското ръководство има възможност да се случват хубави неща в общината", каза на свой ред Дамян Маринов и също заяви подкрепата си към кандидатурата на Гергана Минкова.

Думата бе дадена на кандидатът за кмет на село Скравена Гергана Минкова, която бе посрещната с бурни аплодисменти от присъстващите:
"Благодаря за подкрепата на моето семейство, на моите съседи, на моите приятели, на групата на доброволците! Искам да благодаря на всички, които решиха да се включат в инициативите и видяха смисъл в това.
Благодаря на ПП ГЕРБ и Дамян Маринов, че ми гласуваха доверие и избраха точно мен за техен кандидат.


За 3 години видяхте какво може групата на доброволците. Ако ми се доверите и ме подкрепите ще видите на какво сме способни обединени всички заедно. На въпроса защо се кандидатирам за кмет на село Скравена отговарям така-за удоволствие и придобиване на смисъл във всичко това, което правихме до сега за моето родно място, за обществото, за съжителите и за примера, който давам на моите деца. Искам всеки един жител на нашето село, когато го попитат от къде е, да не се срамува, а с гордост да казва, че е от село Скравена.

Няма да обещавам, а ще изискам Скравена да се превърне в едно от най-красивите места за живеене в община Ботевград. Всички знаят, че една борбена жена и майка е непоклатима като скала и нищо не може да я спре докато не постигне целта си. Наясно съм, че един работещ кмет е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на разположение, наясно съм с трудностите, но не се плаша. На 29 октомври ни подкрепете с бюлетина номер 7!"

Думата бе предоставена и на кандидатите за общински съветници от Скравена - Радослав Цветанов и Димитър Романов.

"Кандидатирах се за общински съветник от ПП ГЕРБ, защото когато си кандидат от политическа партия, носиш политическа отговорност. Искаме безвремието в Скравена да спре. Искаме селото да заработи, както е работило преди. Доказахме, че когато са ни необходими средства, за да се направи нещо хубаво, можем да го осъществим. Пример е мостът в село Новачене, който няколко години беше затворен, и благодарение на Младен Маринов - областен координатор на ПП ГЕРБ и депутат, бяха осигуриха средства за неговия основен ремонт. Смятам, че когато и ние имаме нужда нещо да се промени в нашето село ще го осъществим, чрез отличната комуникация с Марин Маринов, Младен Маринов, Централата на партията. Благодаря на Дамян Маринов затова, че винаги откликваше за важни за нас инициативи. Това е така защото той е от съветниците, които са дейни

За Скравена има какво да се желае и какво да се направи, защото единственият Паметник-костница на Ботевите четници се намира именно тук. 

Преди 3 години Гергана Минкова започна инициативи с хората около нея. Благодаря на всички затова, че предприеха дори малка промяна, но видима! Благодаря и на многото кандидати за кмет на село Скравена, това е явен знак, че всеки иска нещо ново и е време за промяна. Смятам, че Гергана е дейна и способна, че има волята и силата, и че тя го прави за скравенчани и за примера, който иска да даде на децата си. Като човек, който работи и живее в село Скравена искам промяна повече от всичко!" - С тези думи кандидатът на ГЕРБ за общински съветник Димитър Романов се обърна към жителите на Скравена.

Радослав Цветанов заяви, че неговата мисия като кандидат за общински съветник е да работи за подобряването на културния живот в общината.

За доброто настроение на присъстващите допринесоха танцьорите от ТК "Мургаш" с ръководител Радослав Цветанов и певческа група към НЧ "19 февруари 1906" - Скравена.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (26) (7)
    1. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 22:19

    Гласувате за Гергана - получавате Румен Кюнеца! Ясно е! Тя е добро момиче иначе, но един кмет трябва да умее да се опъва и да не се оставя да го командват.

  • Отговори (8) (13)
    2. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 22:19

    Успех! Заслужаваш!

  • Отговори (9) (8)
    3. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 22:21

    Успех, ще е битка в Скравена. Не съм от там, но като гледам доста сериозна ще е битката там.;

  • Отговори (10) (12)
    4. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 22:24

    Успех, Гери! С теб сме

  • Отговори (5) (1)
    5. добавен от: Това съм аз мога и да стоя зад думите си….. 27 Октомври, 23:58

    Много боли

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete