Сряда, 16 Октомври 2024, 03:21

Обичаните Hooverphonic идват със струнен квартет у нас

10 Октомври, 17:13
(1) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 482 16


Празнуваме 25 годишнината на „The Magnificent Tree“!

Обичаните Hooverphonic водят със себе си струнен квартет, за да отпразнуваме подобаващо 25 годишнината от издаването на емблематичния „The Magnificent Tree“! Концертът ще се състои на 10 април в залата на комплекса Joy Station в столичния Студентски град.

Албумът "The Magnificent Tree" наистина катапултира Hooverphonic и им донася международен успех. Творбата е издадена през 2000 година и включва хитове като "Mad About You" и "Vinegar & Salt", които стават мейнстрийм фаворити и затвърждават позицията на групата в музикалната индустрия. С подчертаните ефирни вокали на Гийке Арнаерт (Geike Arnaert), "The Magnificent Tree" се превръща в крайъгълен камък за кариерата на Hooverphonic, демонстрирайки не само майсторството им при писането на песни, но и сериозната еволюция в звученето.

Комбинацията от трип-хоп, поп чувствителност и оркестралните елементи в албума завладяват публиката по целия свят, спечелвайки на групата широко признание от меломаните и много нови фенове. Като цяло, музикалното пътешествие на Hooverphonic, водещо до "The Magnificent Tree", е белязано от иновации, артистичен растеж и отдаденост към разширяване на границите в областта на алтернативната и електронна музика. Албумът остава вечна класика, олицетворяваща характерния стил на групата и подготвяйки сцената за техния продължаващ успех и през идните години.

Билети ще се продават от 10.00 часа на 14 октомври онлайн и в мрежата на Eventim.bg. Цените на пропуските ще нарастват с приближаването на концерта.

Hooverphonic е белгийска група, създадена през 1995 г., известна с характерното си еклектично звуково смесване на елементи на поп, рок и електронна музика. Групата е основана от Алекс Калиър (Alex Callier), Реймънд Гиъртс (Raymond Geerts) и Лизе Садониус (Liesje Sadonius). По-късно като соло вокалист към тях се присъединява Гийке Арнаерт (Geike Arnaert).

Hooverphonic е група, която не обича да върви по утъпканите пътеки, а в продължение на повече от 25 години усъвършенства свой собствен уникален и незабавно разпознаваем звук. Алекс Калиър (автор на песни/продуцент/бас) и Реймънд Гиъртс (китарист) са гръбнака на групата от самото начало. И двамата са работили с много талантливи и изключителни певици и е пълно щастие, че от есента на 2020 година отново се събраха с емблематичния глас на Гийке Арнаерт. През годините групата еволюира от мрачния, приглушен трип-хоп до по-топъл, повече оркестров звук, отчасти психеделичен, отчасти закачлив и отчасти отнесен, като саундтрак към несъществуващ филм. Hooverphonic все още обикалят сцените по света със солидна репутация и хитове като „2Wicky“, „Eden“, „Mad About You“, „Anger Never Dies“, „Amalfi“, „Badaboum“ и „Romantic“. Много от песните им са познати и като саундтраци на влиятелни филми и телевизионни предавания.

На 10 април ще празнуваме 25 годишнината на „The Magnificent Tree“!
Насладете се на истинско преживяване с елегантната музика на Hooverphonic!

Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.
Деца до 7 годишна възраст (вкл.) влизат без билет. Входът за деца от 8 до 16 годишна възраст ще се заплаща само на място на касата в деня на концерта.
Всички лица до 18 годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734).

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!





Източник: balkanec.bg

Коментари (16)

  • Отговори (2) (2)
    1. добавен от: Иван 10 Октомври, 18:21

    Юлия Стоилова секретарката защо говориш глупости че съм ти счупил паметната плоча на Васил зети бил съм на камерата заснет Ами нека да го видимите записа на камерите Пред съдията нека го погледне и давидиме дали съм бил аз или някой друг

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Иван 10 Октомври, 18:22

    Един боклук си Юлия че не е за вярване на истина

  • Отговори (6) (0)
    3. добавен от: Врачежано 4х4 10 Октомври, 21:11

    Кви са тия бря серсени... Ние в Гурково, Литаково и Врачеш ни сме ги чуле ,ни видели... Ако слушат Тони Стораро и Софка ги поканете на при назе ...Ако не у лево... Ибре , дебре, дурч!

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 10 Октомври, 23:18

    Само турбо фолк да бичи.

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Меломан 11 Октомври, 09:38

    Въобще не съм ги чувал тия,как може да пишат,че са обичани и известни, като са пълна мъгла.

    • (1) (1)
      1. добавен от: Анонимен 11 Октомври, 13:39

      е хвани ги чуй, за да ти станат известни.

  • Отговори (0) (1)
    6. добавен от: Татяна 11 Октомври, 14:48

    Мъгла са за тези, които си щракат с пръсти на мазната чалгийка, опиянени от парцутата

  • Отговори (1) (1)
    7. добавен от: Анонимен 11 Октомври, 16:14

    Парцуцата яко да се жули,фолк и в някой момент може и пиратки.

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (1)
    9. добавен от: Анонимен 11 Октомври, 19:28

    Бичене.е.е.е.е.е.е.е.......
    .

  • Отговори (1) (1)
    10. добавен от: Анонимен 11 Октомври, 20:25

    Пиенеееееееее

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (97)
70% Complete
Всички са маскари. (146)
70% Complete