Понеделник, 29 Април 2024, 16:00

Обществени поръчки за ремонт на 6 детски градини и 6 училища в общината

18 Април 2014, 10:22
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1617 6


Община Своге е обявила публични покани за провеждането на процедури по обществени поръчки за основен ремонт на 6 целодневни детски градини и 6 общински училища на територията на общината.
Предмет на поръчките са ремонти на детските градини в селата Реброво, Гара Бов, Владо Тричков, Гара Лакатник и двете детски градини в гр. Своге – ЦДГ „Калина Малина”  и ОДЗ „Александър Вутимски”.
Училищата, които се нуждаят от ремонт са в селата Реброво, Гара Бов, Свидня, Церово и Владо Тричков, както и ОУ „Д-р Петър Берон” в кв. Дренов в Своге.
25 април е крайния срок за подаване на документи.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Април, 11:48

    не ни остава нищо друго, освен да следим коя фирма ще спечели поръчките и съответно - от кой магазин ще се купуват материалите за ремонтите :P ... то отговорите са ясни, само гледайте!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 18 Април, 13:04

    Стига глупости! Защо "Балканец" не коментира изсичането на горите в Своге и Ботевград. Кой сече в Своге - Шмит и сие. Чии партиини каси се пълнят? Къде са статиите, къде са коментарите Ви?
    http://www.faktor.bg/novini/balgariya/19507-mafiotska-sech-kray-borovetz-palni-kasi-na-partiyni-tzentrali.html
    Цитат "изсечени са вековните букове над Своге и Ботевград, които са във вододайната зона. А какво значи това – че скоро жителите им ще останат без вода" проф. Константинов.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Април, 13:35

    Видният свогенски общественик и лидер на ВМРО- Своге, Велислав Гьорев,по- известен в града на шоколадите като Вили Талов е катастрофирал следобяда на 15.04.2014 г. в резултат на шофиране на явно нетрезво състояние.В участъка между свогенските села Луково и Реброво, пияният губи контрол над автомобила си, излиза от шосето Своге- София и се врязва в къщата на възрастна жена. Излизайки от автомобила си, Гьорев започнал да обижда по непристоен начина и ругае шокираната старица, собственик на имота. Наглостта на лидера на ВМРО- Своге стига до там, че намира изкупителна жертва, която да го прикрие като извършител на неприятния инцидент, а именно лицето Бисер Петков. Последният има за задача да заблуди разследващите че той, а не Гьорев е извършител на престъплението.

    Велислав Гьорев нашумя през месец декември покрай сигналите за престъпление по служба и конфликт на интереси срещу кмета на Своге - инж. Жоро Цветков. Според лидерът на ВМРО- Своге, кметът отклонявал средства, необходими за асфалтиране на пътища, визирайки лошото състояние на пътя Своге- София. Вероятно обаче не е наясно, че пътищата от републиканската пътна мрежа се ремонтират от Агенция " Пътна инфраструктура". Хора от Своге възмутено коментират, че " радетелят за правда и прозрачност" Гьорев и заобиколящите го новоизлюпени " общественици" с тъмно минало и съмнителен морал, изпълняват политически поръчки. Може би сега изкупителната жертва ще се оправдае с лошата пътна настилка, а не с употребата на големи количества алкохол.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Април, 14:13

    НАРОДЕ ОСЪЗНАВАЙТЕ СЕ И СЕ ВДИГАЙТЕ ДА ИЗГОНИМ ТАЗИ СГАН ЗАЩОТО ЩЕ ПЛАЩАТ НАШИТЕ ДЕЦА

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: анонимен 18 Април, 14:29

    пияния и господ го пази,на както ги пази така ги и наказва хората с власт си получават заслуженото ,рано или късно и на Гьорев ще му видим мъките

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 18 Април, 18:19

    et dikov i kesten ood glavni izpalniteli

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete