Неделя, 3 Декември 2023, 19:08

Община Драгоман взе участие в международна туристическа борса "Ваканция и СПА Експо 2019"

17 Февруари 2019, 14:47
(1) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 939 0


От 14 до 16 февруари в Интер Експо Център се проведе 36-то издание на международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо”. На националния щанд на форума бе представен проекта на община Драгоман - „ Малката Света гора“, който е част от ЕДЕН дестинациите в България. На международното изложение организирано от Министерството на туризма присъстваха госпожа Лидия Банкова - заместник кмет на община Драгоман и г-жа Даниела Тодорова от Туристически информационен център Драгоман. По време на събитието са били установени контакти с представителите на туристическите центрове на общините Приморско, Свищов, Етрополе и други.


ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО 2019 е най-голямото събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и света.
Сред участниците, избрали ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО, за да промотират своите дестинации и туристически продукти, са национални и регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Драгоман , туризъм

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

отговори
Категорично да, само така може да се преборим с тези хора на пътя (123)
70% Complete
Да, но тестовете за наркотици дават много грешки и първо това трябва да се отстрани (51)
70% Complete
Не, по този начин само ще увеличим корупцията в МВР (36)
70% Complete
По-добре да взимат книжки за по-дълго и при неспазване – в затвора (31)
70% Complete
Всяко чудо за 3 дни, ще вземат някоя кола и после всичко ще застине (4)
70% Complete