Неделя, 8 Септември 2024, 02:20

Общински съветник: сигнализирайте администрацията за нередности, а не в социалните мрежи

18 Юли, 09:02
(1) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 802 4


Общинският съветник в Сливница Любомир Методиев сподели информация относно отминалата сесия на местния парламент. Методиев обръща внимание на проблемите с транспорта и липсата на официална информация за това.

"На заседанието от месец май присъстваше представител на дружеството, изпълняващо вътрешните линии на община Сливница. От фирмата ни казаха, че нямат постъпили оплакавания срещу тях и няма как да направят повече от забележка на превозвачите си. След това ни попитаха дали ние имаме някакви писмени оплаквания и казаха, че писаното във фейсбук не може да породи никакви последици.", споделя в страницата си във фейсбук Методиев.

Той добавя още: "Апелирам всички граждани да пишат оплаквания или молби към общината, свържете се с мен и ми изпратете копие, ще направя архив и ще запознавам колегите от съвета за вашите оплаквания. След това ще изискваме отновно да дойдат на среща представители на транспортната фирма и да им бъдат лично връчени от нас тези оплаквания. Администрацията, когато поставяме въпроса ни казва: "Липсват писмени оплаквания, няма как да ги държим отговорни, без подобни документи".


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Анонимен 18 Юли, 11:18

    дРЕМЕ И НА АДМИНИСТРАЦИЯТА. В Елин Пелин два месеца стачкуват против решението на кмето да продава общински земи. Той отсъства през седмица и го заместват, лято е моренце, нека си протестират и стоят пред общината на жегата.

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 19 Юли, 13:23

    За да заметат директно сигналите, които са предимно общински, кметски злоупотреби, търговия с власт, нещо като Доспат.Цялата ни държава е в това състояние ако се нарече държава.

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 19 Юли, 13:28

      В Годеч ,оплакванията,сигналите отиват директно в коша .Тук сигнали няма.Ако има, вика се някоя ТВ да опровергаят проблема.В момента всички учители в гимназията са напуснали. Всеки се спасява кой как може. Това не го е имало и при соца,и по царско време да се унищожава умишлено ,за д амине в частни ръце.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Сливничанин 20 Юли, 00:15

    Питайте го защо гласува Кметът да си купи служебна кола за лично ползване за 250000лв (четвърт милион). В този разпадащ се град без улици, тротоари, осветление и вода.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete