Неделя, 19 Май 2024, 14:08

ОДЗ "Здравец" - с. Трудовец изпрати бъдещите първокласници

29 Май 2014, 20:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2658 2


В ОДЗ „Здравец“ -  с. Трудовец, последните дни на месец май бяха наситени с поредица приятни събития. 
Звание „Учител на годината – 2013/2014” и парична награда бе връчена на г-жа Маргарита Ватева
На 28 май се състоя мило тържество, на което бъдещите първокласници се разделиха с детската градина. Гости на събитието бяха: кметът на Трудовец – В. Драганов, директорът на училището – Ст. Бенчева, г-жа Елена Василева – бъдещ учител на I клас, родители и приятели на децата. С увереност и много настроение малчуганите показха колко много знаят и могат. Присъстващите се насладиха на музикалните, артистични и танцувални умения на своите деца, умело ръководени и развивани от музикалния ръководител Ирина Радкова. А познанията за числата и буквите показаха, че децата са готови да прекрачат прага на училището. Възпитаниците на ОДЗ „Здравец“ не забравиха да благодарят на своите учители и целия колектив на детското заведение за това, че с много грижи  са допринесли за тяхното израстване.
Бъдещите първокласници бяха поздравени от кмета на Трудовец, г-жа Е. Василева, родителите  и директора на ОДЗ – Д. Стаменова, която им връчи първите свидетелства. 
За усърдния детски труд през 4-те години в детското заведение, родителите подариха „Детска сладкарница“ и Шоу с аниматори, които предложиха на децата много весели игри.
Днес в двора на детската градина, завършващата група засади дръвче. Желанието е това да се превърне в традиция за всеки завършващ випуск.
За децата на Трудовец седмицата ще завърши с развлекателна програма, подарена от кмета Веселин Драганов. Тя ще се състои на 30май /петък/ от 16:00 часа във физкултурния салон на ОДЗ „Здравец“.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (250)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete