Петък, 19 Април 2024, 06:45

ОФК Костинброд с драматична победа над Сливнишки герой в последният кръг за сезона

30 Май 2023, 07:50
(1) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 374 0


ОФК Костинброд надигра с 3:2 отбора на Сливнишки герой в Регионалното дерби на кръга. Костинбродчани достигнаха до трите точки с обрат от 0:2. Попаденията за сливничани реализираха Василйе Миланович в 43-та минута и Йордан Попов в 50-та минута. За домакините точни бяха Мартин Вълчинов в 51-та, Георги Илиев в 73-та и Теодор Милошев в 78-та минута. Срещата бе изгледана от д-р Атанас Тенев - председател на Общински съвет- Костинброд.

При отлично време за футбол и пред няколко стотин фена, дошли да подкрепят тимът ни в последното му домакинство за сезона, нашите момчета им се отблагодариха със зрелищен обрат.

Домакините започнаха уверено срещата и бяха близо до откривате на резултата в 27-та минута, когато Теодор Милошев затрудни стража на гостите Янко Димитров с изстрел от дистанция. В 39-та минута изстрел на футболист в оранжево срещна страничната греда на вратата пазена от Валентин Галев. Така се стигна до 43-та минута, когато след топовен изстрел от пряк свободен удар на Василйе Миланович, Героя излезе напред в резултата.

Второто полувреме започна кошмарно за домакините. След изритана топка, Борис Кръстев не се ориентира правилно и позволи на Йордан Попов да излезе очи в очи с Галев и да удвои резултата. Още в следващата атака костинбродчани намалиха резултата. Изстрел на Мартин Вълчинов срещна ръката на Людмил Атанасов и главният съдия отсъди наказателен удар. Зад топката застана Вълчинов, който прати стража на гостите в грешния ъгъл и върна ОФК в мача. Костинбродчани продължиха настоятелно да търсят попадение и бяха близо в 62-та минута, но Янко Димитров отрази изстрел от дистанция на капитана Стефан Методиев.

Костинбродчани стигнаха до изравняване на резултата, след като в 73-та минута, неразбирателство в защитата на гостите позволи на Георги Илиев с топовен изстрел да матира стража Димитров. Драмата бе пълна до края на двубоя, след като 5 минути по-късно Теодор Милошев засече отлично центриране на Мартин Вълчинов и донесе трите точки за нашите момчета.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete