Вторник, 23 Април 2024, 15:06

ОФК ”Правец" не срещна затруднения срещу "Спортист" 2 (Своге), ФК ”Скравена" губи в Драгоман

6 Ноември 2021, 22:17
(1) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1580 9


Мъжкият футболен отбор на ОФК ”Правец" записа безпроблемна победа с 3:0 при визитата си на втория отбор на "Спортист" (Своге) в мач от 9 кръг на А ОГ София - Запад. Правчани бяха по-добрият тим от двата на терена и напълно заслужиха трите точки. Първото полувреме завърши при резултат 1:0 в полза на правчани, след като малко преди неговия край Дилян Петров успя да даде аванс на гостите. През втората част голмайсторът на отбора и водач в класирането по попадения в групата Цветелин Цаковски довърши започнатото, след като реализира два безответни гола. Един малко след началото на второто полувреме и още един в средата на частта. По този начин Цаковски вече има в сметката си 12 попадения, които е реализирал в общо 9 мача за своя отбор. 

Във временното класиране правчани отново се върнаха в челната тройка, където ще останат поне до утре, преди да се изиграе сблъсъкът между "Петърч" и ”Сините орли" (Своге). ОФК ”Правец" събра в актива си 17 точки и има 2 повече от "орлите", които са и с мач по-малко. В следващия кръг правешкия тим ще гостува на "Спортист" (Драговищица), като тепърва предстои да се уточни датата заради предстоящите Параламентарни и Президентски избори. 

В друг мач от А ОГ София - Запад ФК “Скравена" не успя да се справи при гостуването си на лидера ФК ”Драгоман" и отстъпи с 0:3. Скравенци не изиграха най-добрия си мач, но имаха възможнст да поведат още в самото начало чрез Васил Василев, който стреля от удобна позиция, но защитник на домакините изби с чудесна намеса. Гостите имаха своите претенции към така стеклите се обстоятелства и гола, с който домакините ги поведоха. След удар на Ангел Димитров топката рикушира на два пъти в гредата, след което бе спорно да се прецени дали бе преминала голлинията, но все пак главният рефер го отчете като попадение. Това определено тотално сбърка плановете на футболистите на ФК ”Скравена", които видимо афектирани от ситуацията не успяха да намерят разковничето към успеха. В крайна сметка гостите получиха нови два гола, дело на Димитър Йорданов и Пол Отофе, които оформиха крайното 3:0. 

Въпреки загубата, ФК ”Скравена" запазва петото място в класирането поне до утре, когато ще се изиграят и останалите мачове в групата. В следващия кръг скравенци трябва да се изправят в местно дерби срещу "Козаро" (Ботевград), като ситуацията с провеждането му е същата като с останалите мачове - зависи от изборите, които са на 14 ноември (неделя). 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец" , футбол , ОГ София Запад , ФК Скравена , сезон 2021/22

Коментари (9)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 6 Ноември, 23:35

    Софкин е номер 1

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 09:28

    Софкин !!!!!

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: sof 7 Ноември, 15:00

    Enigma Sofkin

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Ноември, 20:52

    Куна ви приветства

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Ноември, 02:25

    Мача Скравена Драгоман е игран при тежки условия грб мач на което съдията е свирил за Драгоман има Скравенци с много тежки аркади по лицето на Скравински футболисти треньорът на Скравена е искал да ги изведе от терена ще се подаде констатация до фетболния съюз съдийте свирят за определени отборикато дойдйт Драгоман в Скравена как ще сш тръгнат от мача това ли иска фетболния съюз.......

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Ноември, 08:46

    Коя е тази Куна във всички коментари Куна та Куна.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 11 Ноември, 23:23

    Куна от с Разлив

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 12 Ноември, 08:11

    Става ли за обикрачане.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 23:09

    За нищо не става

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete