Събота, 11 Май 2024, 06:32

ОФК "Правец" разгроми ФК "Ботевъ" (Брусен) в приятелска среща като гост

23 Август 2021, 13:23
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2399 1


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" демонстрира чудесна форма преди началото на новия сезон 2020/21. Правчани разгромиха с категоричното 8:0 тима на "Ботевъ" (Брусен) в приятелска среща, играна на 22 август (неделя) в Мездра. Възпитаниците на Христо Христов бяха по-класният отбор на терена и съвсем закономерно се наложиха повече от убедително над своя съперник. Много добре в игра се включиха и новите попълнения Цветелин Цаковски, Ивелин Данчев и Стилиян Петров.

Правчани започнаха двубоя настървено и още от самото начало демонстрираха желанието си за победа. Капитанът на ОФК "Правец" Теодор Бочев даде начало на головата акция за своя тим. Нападателят първи се разписа във вратата на съперника още в ранните минути от мача и придаде тон на своите съотборници. Последва попадение от завърналият се в отбора Цветелин Цаковски, който със сигурност ще бъде ключова фигура за състава през сезона. Георги Милчев направи резултата класически, а за 4:0 се разписа и Мариян Маринов. До края на полувремето гостите отбелязаха още един гол, който бе дело на Валери Данов. Така при 5:0 на почивката, интригата бе мираж.

През второто полувреме старши треньорът Христо Христов имаше възможността да изпробва останалата част от състава си. В игра се появиха нови момчета, които се представиха на ниво. Разгромът за тима на "Ботев" (Брусенъ) стана още по-категоричен, след като капитанът Теодор Бочев реализира втория си гол в мача, а малко по-късно същото направи и Георги Милчев за 7:0. Финалното 8:0 бе оформено от истинския талисман в правешкия тим - Пламен Иванов, който бе пробван на върха на атаката от своя наставник, а доверието към него бе оправдано. 

След края на срещата старши треньорът Христо Христов сподели, че е доволен от момчетата и тяхното представяне. 

В събота - 28 август отборът на ОФК "Правец" ще изиграе втора контролна среща срещу тима на "Искър" (Роман). Двубоят ще се състои на официалния терен в Правец от 10:30 ч.. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец" , сезон 2021/22 , футбол

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (230)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete