Петък, 19 Април 2024, 22:50

ОФК ”Правец" се справи с ФК ”Петърч" и се върна към победите

17 Октомври 2021, 22:37
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1248 0


Футболният отбор на ОФК ”Правец" отново се върна в правия път, след като постигна трудна, но важна победа над ФК ”Петърч" в домакинство от 6 кръг на А ОГ София - Запад. Правчани се наложиха с 2:1 над съперника и успяха да се оттърсят от кошмарната загуба с 1:8 миналата седмица. Въпреки успеха си, победата не дойде никак лесно, а гостите дадоха сериозен отпор, особено през второто полувреме.

Още в самото начало домакините имаха чудесна възможност да поведат в резултата, но голмайсторът на ОФК ”Правец" Цветелин Цаковски не успя да вкара от удобна позиция. Съответно тимът на ФК ”Петърч" се възползва от това и поведе в резултата в средата на полувремето. През втората част обаче правчани излязоха преобразени и още с началото Ивелин Данчев възстанови паритета, след като се разписа за 1:1. Гостите отговориха и създадоха няколко чисти положения, които обаче не успяха да материализират и в последствие бяха наказани за това. Стигна се до заключителните минути в добавеното време, когато равенството все още бе факт. Тогава Ивелин Данчев показа добър усет за пласиране и успя да реализира след добавка и да донесе победата на своя тим след крайното 2:1. 

По този начин ОФК ”Правец" се изкачи обратно в топ 3, като заема 3-ата позиция с 13 точки (4 победи, 1 равенство и 1 загуба). В следващия кръг правчани гостуват на лидера ФК ”Драгоман" в мач с голямо значение на 23 октомври (събота) от 16:00 часа. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец" , футбол , ОГ София Запад , сезон 2021/22

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete