Четвъртък, 19 Септември 2024, 03:54

Откриване на новата учебна година в община Своге

16 Септември, 21:19
(0) (1)
Своге - Новини
Прочетена: 2851 4


С много вълнение, усмивки, детски песни, празничен водосвет и цветя официално бе открита новата 2024/2025 учебна година във всички образователни институции в община Своге.

110 първокласници в деветте общински училища ще чуят за първи път училищния звънец и ще прекрачат с трепет прага на класната стая. От името на Кмета на община Своге – г-н Емил Иванов за тях бяха приготвени специални книжки за първия учебен ден с лично обръщение от кмета за всяко дете.

В детските градини влязоха 550 деца, като за втора година в задължителна предучилищна възраст са и 4-годишните, които са обхванати изцяло. Учениците от всички училища на територията на общината са около 1350.

Секретарят на Общината – г-жа Дакова, заместник-кметовете – г-н Михайлов, г-н Богданов и г-жа Копринджийска, Анита Асенова-главен счетоводител на Общината, Николина Иванова-мл. експерт "Образование" и кметове на населените места посетиха училищата и участваха в тържественото откриване на учебната година, като лично поздравиха всички ученици, учители, родители и гости, и поднесоха от името на кмета Емил Иванов поздравителен адрес по случай откриване на новата учебна година.

Ръководството на Община Своге пожелава здрава и успешна учебна година на педагогическия и непедагогически персонал на всички училища и детски градини, на децата, учениците, родителите, и на всички жители на общината!

На добър час през новата 2024/2025 учебна година!


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (7) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Септември, 11:05

    Поздравления за кмета и екипа с който работи така се прави нека бъде за пример на всички и затова хората го уважават пожелавам му здраве и да работи в полза на хората успех

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Dudj 17 Септември, 12:09

    Кой кмет, комарджията и далавераджията ли . Само заместник изпраща винаги. Всички са в кюпа, крадат се пари и то не малко

  • Отговори (0) (3)
    3. добавен от: Мустафа 17 Септември, 17:41

    За Своге не знам , но такова кошмарно и грозно тържество за първокласниците от 112 училище едва ли някой може да си представи. Пълна катастрофа. Децата бяха ощетени от всякъде. Едва ли ще запомнят с нещо хубаво първия си учебен ден.
    На никого не пожелавам подобно преживяване. Децата не заслужаваха тази гавра с тях. Родителите определено не бяха от най- щастливите. Жалко за ръководството на елитното училище. Пълно разочарование.

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Септември, 23:57

    А,пък в Годеч ги ощетиха,като вместо цветя ,учителите събираха пари в кутия от дечицата за болна жена.Помрачиха празника.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (73)
70% Complete
Не (248)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (112)
70% Complete