Четвъртък, 20 Юни 2024, 09:39

Откриват новия паркинг и обновените площадки до зала „Балкан”

29 Март 2012, 16:12
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2720 1


С два турнира по баскетбол ще бъдат официално открити обновените площадки и новият паркинг до зала „Балкан”. Надпреварите се организират и по повод наближаващите Великденски празници. Ученически турнир по баскетбол за деца до 8-ми клас ще се проведе на 6-ти април, петък от 11:30 часа. В събота, 7-ми април ще се състои турнир по стрийт баскетбол. Всеки отбор трябва да бъде съставен от 3+1 играчи. Състезателите ще бъдат разделени в две възрастови групи. В едната играчите ще са до 18 години (включително), а в другата те ще бъдат над тази възраст. За повече информация и записвания можете да се свържете с организаторите на телефон 0889857818. И двете състезания са под егидата на Община Ботевград.
Инициативният комитет е поканил на официалното откриване всички легенди и спортни деятели свързани с баскетболен клуб „Балкан”. Очаква се гости да бъдат дългогодишни създатели на „Балкан”, като Георги Христов, Марин Романски, Богомил Чанев, Сашо Везенков, както и създателят на баскетбола в Ботевград – Иван Колев. Присъствие са потвърдили още и баскетболни легенди като Георги Глушков, Росен Барчовски и Иван Ценов. Поканен е още и управителят на Софийска област – Красимир Живков, както и депутати от нашия избирателен район.
Изграждането на паркинга и ремонтът на спортните съоръжения станаха факт, благодарение на европейската програма за трансграничното сътрудничество.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (20)
70% Complete
Не (59)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (5)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (16)
70% Complete
Всички са маскари. (32)
70% Complete