Четвъртък, 13 Юни 2024, 17:30

Отново зеят дупки на моста към стадиона

9 Септември 2023, 16:21
(1) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 460 1


В последните няколко дни ставаме свидетели на силата на природата и десетки отнесени пътища, къщи, коли и мостове. В средата на месец юни граждани на община Своге сигнализираха за счупени дъски по моста водещ към градския стадион. След поставянето на проблема от нашата медия последва бърза и адекватна реакция, за което хората са благодарни. За съжаление, два месеца след това, отново получаваме сигнали за нови и пукнати дъски на моста. Настъпва есенния сезон и предстоят дъждове и ветрове, които ще допринесат за нови проблеми по съоръжението, а свогенци очакват отново бърза реакция.

С честата амортизация на моста се поставя и въпроса не е ли време да се помисли за основен ремонт или ново мостово съоръжение към стадиона, което да подсигури безопасното преминаване по него и да е по-устойчиво на атмосферни влияния и други натоварвания.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (2) (2)
    1. добавен от: Активен 10 Септември, 07:52

    Кви сме граждани само сигнализираме вместо да викаме неволята, да се съберем,купим материали и доведем майстори и да се оправи моста,малко гражданска инициатива, да не чакаме само на държавата.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (1)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (1)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (7)
70% Complete
Не (14)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (1)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (2)
70% Complete
Всички са маскари. (11)
70% Complete