Неделя, 5 Май 2024, 02:16

ОУ "Васил Левски" с. Видраре с номинация за носител на наградата "Златна ябълка" в категория "Училище" от ЦМЕДТ Амалипе

31 Май 2013, 14:36
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2780 1


През 2013г. Национална мрежа за децата за трета поредна година  връчи наградите за принос към живота и благосъстоянието на българските деца „Златна ябълка”. НМД създаде наградите „Златна ябълка”, за да отличи приноса на публични личности, обикновени хора и организации, които с работата си са допринесли към подобряване на живота и благосъстоянието на българските деца. Целта на наградите е да популяризират необходимостта от специално внимание към децата и спазването на техните права на всички обществени равнища, както и да поощрява добрите практики във всички сфери на детския живот и благосъстояние.
 
 Събитието  се проведе на 29 май от 19,00 часа в сградата на Столичния куклен театър . На церемонията  присъстваnха членовете на Национална мрежа за децата, представители на други водещи неправителствени организации в България, на институции, свързани с децата (Министерски съвет, министерствата на здравеопазването, на образованието, на правосъдието, на вътрешните и външните работи, държавни агенции и др.), на големи бизнес организации, фокусирани върху подкрепата на проекти за деца и др.
 
 ОУ „Васил Левски” с. Видраре е номинирано за носител на наградата „Златна ябълка” в категория „Училище” от ЦМЕДТ Амалипе. За нас е чест, че  бяхме участници в  кампанията и че  правим най-доброто в интерес на благоденствието на децата.


Източник: http://balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete