Вторник, 23 Април 2024, 23:53

Пътят в Трудовец се ремонтира

23 Октомври 2021, 17:25
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1650 6


В процес на ремонтиране е главният път в Трудовец.

Рехабилитационните дейности се реализират със средства на Община Ботевград - 12 274,00 лв. без ДДС. Фирмата изпълнител е "ПЪТСТРОЙ-92" АД.

За да бъде ограничено преминаването с висока скорост бяха направени два спящи полицая. Предвидени са и 2 пешеходни пътеки, както и всички необходими знаци за маркиране.

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (7) (1)
    1. добавен от: Анонимен 24 Октомври, 00:03

    Брей, голям ремонт, голямо чудо.
    2 спящи полицая и 2 баки боя за пешеходни пътеки :shock:

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Преминаващ 24 Октомври, 02:12

    Пътя е трагедия... целия, а не е до двете буци само. Общината взима зверски много от фирмите и от нашите данъци, останалите ремонти в общината са по европроекти, а общинските? Никой не нападам, привърженик съм на Гавалюгов.

  • Отговори (6) (2)
    3. добавен от: Анонимен 24 Октомври, 05:07

    За да си все още привърженик на Гавалюгов, , трябва да не си в ред с акъла. Какво още трябва да не направи, за 7 години, за да го харесваш. Трябва да изчисти региона, като една площадка, зад наричащия се кой знае защо мост на "Чавдар". Всъщност напраи. С фалшиви документи узакони бизнеса си, под ръкоплясканията на тълпата, вместо да бъде отстранен. Строи с по една фирма, с предварително договорени цени, зер всяка стотинка е ценна...за семейството му, и то там, където трябва да минат кабелите на фирмата на жената, която почти не познава... Чувам че семейно владение е вече и спортната зала, построена от "лошия" му предшественик,

  • Отговори (3) (5)
    4. добавен от: Анонимен 24 Октомври, 09:52

    човека от #3 е прав, за да харесваш и симпатизираш на Гавалюгов, трябва да си или пълен дебил или умствено изостанал или някаква негова рода :) А това с тези спящи полицаи е поредно доказателство... и не само за парите, които ще си прибере в джоба, а заради това, че е пълна малоумщина да слагаш 4 спящи полицая на главен път! Да 4 са, има още 2 при Габъра! И така, когато влизаш в Трудовец почваш да превключваш първа,втора,трета,спирачки.... първа,втора,трета,спирачки.... и така 4 пъти на главен междуградски път :?: :!:

  • Отговори (4) (0)
    5. добавен от: Анонимен 24 Октомври, 17:57

    За пръв път от десетки години имаше полиция на Габър. Идвайки от Разлив шофьорите дават газ и не спират на пешеходната, а за скоростта да не говорим. Но в Разлив знаят, че има периодично патрул и карат бавно.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:08

    А ако бъде ударен някой задремал пешеходец на шосето пак ли кмета ще ви бъде виновен.Тогава ще твърдите обратното, защо няма полицай .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete