Четвъртък, 18 Април 2024, 17:28

ПФК "Чавдар" Етрополе победи ФК "Кюстендил" с 2:0

7 Ноември 2021, 19:37
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 853 0


Отборът на „Чавдар” Етрополе продължава победната си серия. Етрополската формация победи с 2:0 отборът на ФК „Кюстендил” в мач от 16-ти кръг на Югозападната трета лига и нанесе първата загуба на отбора от Кюстендил. Двата тима предложиха много битка в средата на терена. Домакините пропукваха защита на гостите, но стража на ФК „Кюстендил” успяваше на улови топката. В 20-ата минута играч от отбора на гостите се отскубна от защитата на „Чавдар”, но не успя да реализира попадение, след като Димитър Пангев улови топката.

В 44-ата минута, преди почивката, след разбъркване в наказателното поле Николай Ботев отправи хубав изстрел към противниковата врата, но ударът му бе избит от голлинията. Секунди по-късно, след изпълнение на корнер, Николай Ботев вкара с глава за 1:0.

След почивката ситуацията на терена, не бе по различна, играта в центъра на терена продължи. В 57-та минута, Калоян Тодоров успя да се откъсне от защита на Кюстендил и излезна сам срещу вратаря на гостите, като успя да отбележи второто попадение в мача.

Отборът на Кюстендил се опита да пресира домакините и да търси начин да отбележи гол, но защита и вратаря на Етрополе бяха безупречни. „Чавдар” от своя страна не спираше да атакува своя съперник. След последния съдийски сигнал, отборът на „Чавдар” отново се поздравиха с успех.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete