Понеделник, 29 Април 2024, 10:03

Подкрепете Балкан в този тежък момент за клуба срещу Билбао в сряда (10 януари)

9 Януари, 16:43
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1936 29


Баскетболният отбор Балкан ще бъде домакин във втория етап на турнира за Фиба КЪП срещу испанския Билбао. Срещата е насрочена за сряда (10 януари) от 19:00 часа в “Арена Ботевград” и ще бъде излъчвана пряко по ТВ1.

Балканци изпитват труден период, записвайки неубедителни резултати през последните два месеца. В резултат на това, клубът предприе важни промени, като освободи Петър Златанович от поста на старши треньор, както и чужденците Девин Харис и Карл-Йохан Липс.

Сега старши-треньор на тима е Небойша Кнежевич, който преди това ръководеше школата на клуба. Въпреки дебюта си с загуба срещу Рилски спортист (69:64), отборът има какво да желае и търси своя успех.

Противникът е испанският Билбао, който участва в елитната испанска Лига Ендеса и е на 12-то място от 18 отбора със 7 победи и 10 загуби. В последния им мач в неделя, те победиха Манреса с 74:54, като най-резултатен беше американецът Адам Смит с 18 точки.

Съставът на Билбао включва играчи като белгиецът Тис Де Ридър, исландският център Тригви Хлинасон, естонецът Кристиян Куламяе, гръцкият център Йоргос Тцалмпури, Дензъл Андерсън, Алехандро Рейес и Шави Рабаседа под ръководството на старши треньора Жауме Понсарнау.

Снимка: balkan-basket.com



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: БК Балкан , ФИБА Къп

Коментари (29)

  • Отговори (10) (5)
    1. добавен от: Анонимен 9 Януари, 16:53

    Кой предизвика този тежък момент - Иван Гавалюгов с търпението си към Златанович

  • Отговори (3) (3)
    2. добавен от: Анонимен 9 Януари, 17:08

    Девин Харис и Карл-Йохан Липс защо ги отратиха?

  • Отговори (10) (14)
    3. добавен от: Анонимен 9 Януари, 17:52

    Всички в залата, всички за БАЛКАН,сега ще се види кой е истински фен и патриот, забравете дребнавоста и подкрепете любимия отбор,извинения не се приемат. БАЛКАН ЗАВИНАГИ.

  • Отговори (6) (3)
    4. добавен от: Анонимен 9 Януари, 18:12

    Ко? Не!

  • Отговори (4) (4)
    5. добавен от: Анонимен 9 Януари, 19:16

    Златанович от пълни анонимници след Тони Дечев ги направи шампиони.Кой реши да се играе в Европа е въпроса и колко струва тази простотия за да не могат да ходят във вътрешните мачове.

  • Отговори (3) (2)
    6. добавен от: Анонимен 9 Януари, 19:22

    Щетите ,които нанесе Златанович на Балкан ,тепърва ще се видят.Да си лекува главата този и по-силни о.пиати да взима ,че тези ,които ползва не му действат.

  • Отговори (8) (5)
    7. добавен от: Анонимен 9 Януари, 19:32

    Най-голямата щета на Златанович е,че ги направи шампиони с четвърти бюджет в лигата.А сега го пратиха да пътува по един ден до Португалия и след два дни мач.Кога да спят,кога да тренират.Младите,та младите.Кой-Пищиков,Герганов,Гавазов.Далече са да бъдат титуляри в отбор който иска да става шампион.А дали искаме да ставаме шампиони???Платената агитка може да си пише колкото иска,но истината боли.

    • (3) (2)
      1. добавен от: Анонимен 9 Януари, 19:36

      Дали пък ,въпреки него станаха шампиони!

    • (2) (0)
      2. добавен от: Анонимен 10 Януари, 08:44

      Я пак опитай с бюджета! Четвърти, ама друг път

  • Отговори (12) (1)
    8. добавен от: Анонимен 9 Януари, 20:24

    Кметът да вземе да изкара хрантутниците си и да изчистят града от, че испанците ще мислят, че играят в Хабаровск, а не на 50 км от столица на държава в европейския съюз.

    • (3) (4)
      1. добавен от: Анонимен 10 Януари, 09:54

      Е, как ще ги изкара? Явно за него всичко в града е наред. Въпреки многото сигнали и недоволство от пътната обстановка кметчего и сайтчето му мълчат

  • Отговори (8) (4)
    9. добавен от: Анонимен 9 Януари, 21:05

    Предлагам чернилките от Балкан да загреят преди мача с малко чистене на сняг. Страхотна загрявка за ръцете и кръста, мога да потвърдя защото днес само с това се занимавам за да съм изпълнил това, което сам изисквам от себе си като гражданин на България. За некадърниците в залата не съм сигурен, че правят нещо градивно, а за другите чернилки от тъмно-северната част на града съм сигурен, че не правят нищо, защото съм ги наблюдавал как си подпират и заплатата пращана от Българите си върви. Както са и тупащите топката в залата, превърнахте Балкан в жалко посмешище.

  • Отговори (2) (5)
    10. добавен от: Анонимен 9 Януари, 21:12

    Билетите 5.00лв. И тогава

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete