Четвъртък, 2 Май 2024, 23:06

Покана за откриване на новата детска площадка в Трудовец

11 Август 2016, 17:06
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3361 31


Aдминистрацията при Кметство с.Трудовец кани всички деца и техните родители на тържествено откриване на новата детска площадка, което ще се състои на 14.08.2016г (неделя) от 10:00ч.  В програмата участва сдружение „Трудолюбци”.
Площадката е изградена чрез  финансиране от Министерство на околната среда и водите  по спечелен проект на ПУДООС.  
Очакват Ви забавни игри и празнична програма с много лакомства!

Източник: balkanec.bg

Коментари (31)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Август, 17:20

    i tova struva 10 hilqdi leva :D kato 1/2 ot neshtata si gi imashe ;D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Август, 17:49

    Садам,достоен последовател на Тулата

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 11 Август, 18:44

    На каква стойност е тази малка детска площадка? На каква стойност е спечеления проект? На сдружение "Трудолюбци" стойността на Проекта беше 5 000лв. Почистването на целия парк "Ракитин", плюс съоръженията из парка. Ако няма кражби за тази площадка пред Кметството не биха отишли повече от 2 000лв.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 11 Август, 19:09

    ds kmeta SATRAP NAVANKA

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 12 Август, 09:34

    Господин Кмет Иван Гавалюгов , моля ви направете проверка на изпълнените видове СМР на тази площадка .Гарантирам Ви ,че това не струва указаната сума .Половината от съоръженията си бяха там от преди години . Драганов е голям измамник и в момента му трябват пари за доста ремонти и заеме - лични .

    КМЕТЕ Гавалюгов Моля за проверка !!!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 12 Август, 11:46

    Драганов ви заби ножа на изборите и сега само ще го върти до края на мандата противници мили и сладки. Чао

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 12 Август, 13:57

    7 КМЕТЕ ПОЯВИ СЕ ,МОЖЕ ЛИ ДА МИ ЗАПАЗИШ ЕДНО МЯСТО НА ЛЮЛКАТА , АМА СИ ОСТАВИ НОЖА В КЪЩИ ,ЧЕ МЕ Е СТРАХ.

    МИЛИ МАЙКИ, ОСТАНЕТЕ СИ В КЪЩИ ИНАЧЕ ПОДКРЕПЯТЕ ЧОВЕКА КОЙТО ЗА 13 ГОДИНИ ЕДНА ОГРАДА НА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА Е НАПРАВИЛ И ТО ЗА СУМА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ВИДИМОТО. А И КМЕТА ПЛАШИ С НОЖ ТАКА ,ЧЕ СИ ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 12 Август, 14:03

    Кмете, кметеее!!! Къде са ти симпатизантите? Никой не те подкрепи на площадката и никой не те хвали. На откриването, ако има почерпка, ще има доста хора и после пак плюене. Но ти си го заслужаваш.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Веселин Драганов - неграмотния 12 Август, 14:38

    Мили „приятели”, знам, че болката от поредните 4 мандата на кмета са Ви като трън в очите. Така е волята на суверена. Докато Вие плувате в мътни води и не виждате или по-точно не искате да видите резултатите в с. Трудовец за тези 13 години, то трезво мислещите хора виждат и оценяват работата на кмета. Разбира се Вие пишещите ядно с лъжи в сайтовете не сте само от с. Трудовец, явно Вие сте от гр. Ботевград и гр. Правец, но за радост на трудовчани се броите на пръстите на двете ми ръце.
    Като сте толкова отворени, къде бяхте на сесията, защо не дойдохте да си поставите въпросите пред Обс и кмета на община Ботевград, които са първостепенни разпоредители с финансите на общината и разпределят „пицата”.
    Няма Ви, защото да се криеш и плюеш зад екрана е по-лесно, а и хората не могат да ти видят лицето и да те оценят. Злобата и завистта най-много да Ви доведе до летален край. И понеже сте плиткоумни и не виждащи, ще Ви припомня някой неща, които сме направили през тези 13 години:
    Асфалтирани улици – „Трети март”, „Републиканска”, „Панчовска”, „Зелин”, „Бързашка”, „Хан Крум”, „Здравец”, „Беласица”, „Христо Ботев”, „Стара планина”, „Еделвайс”, „П-р Иван Василев”, „Витоша”, „Славянска”, част от „Г. Поп Иванов”, „Черниш”, „Хаджи Димитър”, пътя за „В.З. Лозята” и други;
    Сменени водопроводи – 11 км. – 6 км. довеждащ водопровод от Поп Нако, ул. „Витоша”, „Трети Март”, „Републиканска”, „Хан Крум”, „Панчовска”, „Цар Иван Шишман” и др.;
    По проекти – ремонт на училището, нов клуб на пенсионера, ремонт читалище покрив и отопление, параклис „Св. Архангел Михаил”, ремонт на църква „Св. Георги”, построяване на салон в ОЗД „Здравец”, хотел-ресторант в центъра на селото и т. н.;
    Ежегодно финансово подпомагане на самодейните състави, ученици и пенсионери при техните турнета в страната и чужбина. Както и спечелени проекти за обмяна на опит в чужбина на наши трудовчани.
    Имахме честта нашето село 2 пъти да бъде посетено официално от Председателя на Народното събрание – г-жа Цачева, което говори за авторитета и уважението към трудовчани от управлението на страната.
    В културно отношение тържествено и отговорно се отбелязваха юбилейните дати с пищни тържества и концерти.
    За Трудолюбци – работим съвместно. Проекта нямаше да се случи, ако не им беше дадена благословия. Да благодарихме за всички прояви пред институции. Разбира се, че видимият резултат е постигнат на базата на съвместната работа, която разбира се г-жа Пенчева иска да индивидуализира и да натрапва, че Трудовец се събужда и си ляга със Сдружение „Трудолюбци” и няма други участници. И г-жа Пенчева трябва да знае, че само работата в екип води до видими резултати.
    За Ваша информация влезте в сайта на Трудовец назад и ще видите, че кмет Драганов се е отчитал всяка година и Ви е представял инвестиционната програма за всяка година. Това, че не всичко ни е одобрявано и не са стигнали финанси за изпълнението му не е проблем в кмет Драганов.
    През тази година действително до момента не се изпълнява инвестиционната програма, но имам уверението на кмета на община Ботевград, че през второто полугодие ще бъде изпълнено.
    В момента работим, само по спечеления от Кметството проект за детската площадка в центъра с краен срок м. Септември. Така че мили „приятели” не се притеснявайте, отворете си очичките и помагайте с каквото можете или не пречете, като излагате авторитета на селото с глупости.
    За мен не се безпокойте, аз ще продължавам да работя за Трудовец и трудовчани, за да спечеля и следващия мандат.
    С уважение
    Веселин Драганов

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete