Петък, 27 Септември 2024, 06:45

Покорете нощта с NexTorch

26 Септември, 11:01
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 190


Бъдете готови за нощта на -15% промоционални цени за всички модели на NexTorch във ВИП Оръжейни комплекси до 14.10.2024 г.

С максимален светлинен поток от 2600 лумена и максимална дължина на лъча от 272 м TA41 Hunting Set е идеалният спътник за лов. Седем режима на работа: слаба светлина, средна светлина, силна светлина, пулсираща светлина, турбо светлина, сигнална светлина и моментално включване на турбо светлина. Литиевойонната батерия 21700 е с електрически заряд от 4800 mAh и издържа до 71 часа работа. Освен това може да се зарежда директно чрез USB-C. Корпусът е изработен от здрав и лек алуминий и е устойчив на потапяне във вода с дълбочина до 2 метра (степен на защита IPx8) и устойчив на падане от 2 метра. Налице е клипс за лесно поставяне към джоб, колан, раница и други. Освен батерия и кабел за зареждане в комплекта са включени също монтаж за оптика и дистанционен спусък.

203,00 лв. 172,55 лв.

 

Модела UT30 не е просто челник защото в комплекта са включени също монтаж за велосипед и монтаж за каска. UT30 има също вграден сензор за интелигентно разпознаване на жестове на разстояние до 10 см, който дава възможност за включване/изключване чрез махване с ръка. Друго предимство на фенера са двата източника на светлина – бял и червен светодиод, които предлагат няколко режима на работа: бяла насочеsна светлина, бяла дифузна светлина, бяла комбинирана дифузна и насочена светлина, червена светлина и червена мигаща светлина. Между тях се превключва лесно чрез бутон, разположен от горната страна. Компактният и лек корпус е изработен от здрав полимер ABS и е със защита срещу пръскаща вода (IPx4), както и устойчив на падане от 1 метър.

67,00 лв. 56,95 лв.

 

P83 е многофункционален фенер, който  се отличава с три светлинни източника (бял, червен и син светодиод) и десет режима на работа: слаба бяла светлина, средна бяла светлина, силна бяла светлина, пулсираща бяла светлина, моментално включване на силна светлина, червена светлина, синя светлина, червена мигаща светлина, синя мигаща светлина и комбинирана червена/синя мигаща светлина. Между тях се превключва лесно чрез двата странични бутона. Индикаторът за ниво на батерията дава визуални сигнали, така че да сте винаги подготвени.. Корпусът е изработен от лека и здрава алуминиева сплав. Освен това е устойчив на потапяне във вода с дълбочина до 1 метър (степен на защита IPx7) и устойчив на падане от 2 метра.

119,00 лв. 101,15 лв.

 

Тези и други модели на NexTorch можете да откриете в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси и GunsBG.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (77)
70% Complete
Не (261)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (23)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (81)
70% Complete
Всички са маскари. (124)
70% Complete