Четвъртък, 25 Април 2024, 04:18

„Празника на животновъдството и земеделието” се проведе в село Големо Малово

11 Май 2019, 16:16
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1141 0


Третото поредно издание на „Празника на животновъдството и земеделието” се състоя днес в драгоманското село Големо Малово. Събитието бе открито от кмета на Община Драгоман, г-н Андрей Иванов, който отправи приветствие към селскостопанските производители. В приветствието той каза, че вратите на общинската администрация са винаги отворени за земеделските производители и че те са с приоритет. Г-н Иванов говори и за проблемите на земеделците и оцени усилията, които те полагат за съществуването на отрасъла.
На празника присъстваха още г-жа Лидия Банкова – зам. кмет на Община Драгоман, г-жа Емилия Милушева – зам. кмет на Община Драгоман, г-жа Атина Младенова – общински съветник, г-н Георги Борисов – кмет на село Големо Малово, г-н Михаил Тинчев - началник на общинска служба по земеделие.
Гостите на празника бяха поздравени с изпълнения на децата от детска певческа група „Габерче” към Н.Ч. „Христо Ботев” село Габер – община Драгоман.
Щандове със собствена продукция имаха производители на млечни продукти, мед, конфитюри, сладка, нектари и други. Щанд имаше и Н.Ч. „Бурел 2013” село Ялботина, на който можеше да се видят бродирани шевици и картини.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete