Петък, 19 Април 2024, 14:58

Предстоящи срещи от четвърти кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

15 Март 2019, 13:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1669 1


Тази неделя (17 март) предстои да се изиграят двубоите от 4-ти кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Надпреварата малко по малко навлиза в заключителен етап, а с това битката за място в топ 3 става още по-ожесточена.

Първият сблъсък за деня противопоставя Черното лале и Микроак. Срещата ще бъде изключително важна за Микроак, който се намира в епинцентъра на ожесточени съревнования с една цел - място в топ 3. При победа отборът ще успее да направи поредна важна крачка към своята цел, а имайки предвид че Козаро отново ще срещне Мургаш, едва ли има по-добър момент за Микроак да се установи в челната тройка. Отборът на Черното лале все пак не е за подценяване, след като "лалетата" също изнесоха някои силни мачове, но непостоянната им игра в крайна сметка ги доведе до състоянието, в което се намират. Начален час - 13:00 ч.

Във втория спор един срещу друг се изправят Сименс и Йънг Бойс. Двубоят съвсем резонно може да се превърне в една от най-интересните битки за деня, а статута му на пряк двубой от дъното на класирането само потвърждава това. И двата отбора не получиха много възможности да запишат победи, а този мач се явява точно такъв шанс. Състоянието на Йънг Бойс изглежда малко по-добро, след като тимът заема 9-о място с 10 точки в актива си. Сименс пък е 11-ти с 6 на своята сметка. Миналият полусезон срещата между двете страни завърши с оспорван двубой, чийто победител се оказа Йънг Бойс (4:3). Сега със сигурност ни очакват нови вълнуващи минути на "Никсметал Арена", в които съперниците излизат в името на своята чест и достойнство. Начален час - 14:00 ч.

Третият сблъсък ще бъде гвоздеят в програмата на тази седмица. На терена ще се изправят отборите на Отряд Армейци и Никсметал Груп. "Червените" записаха абсолютен възход в представянето си в последните седмици и закономерно се превърнаха в поредния кандидат за челната тройка. След зрелищното равенство със Сириус (3:3) от последния кръг, сега тимът на Отряд Армейци има нова тежка задача пред себе си. Отборът на Никсметал Груп бързо съумя да излезе от кризата, в която се намираше и сега "зелените" са окупирали второто място след няколко силни прояви. Битката между двете страни се очква да бъде наистина жестока, на картата е заложено място сред първите три, а развръзката тепърва предстои. Начален час - 15:00 ч.

Последната среща изправя един срещу друг Грамаде Скравена и Сенсата. Двубоят се явява протоколен, след като на практика не решава проблемите на нито една от двете страни. Начален час - 16:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Март, 19:37

    Лалето няма да открие нищо защото пак нямат хора микроак печели служебно

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete