Вторник, 23 Април 2024, 16:38

Предстоящи срещи от девети кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

8 Февруари 2019, 12:03
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1583 1


Тази неделя (10 февруари) предстои да се изиграят двубоите от 9 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. Това ще бъде последния етап от първия полусезон на надпреварата, а програмата за футболния уикенд е повече от обещаваща. Припомняме, че всички отбори имат правото да привлечат до три нови попълнения в редиците си, като общият брой на участниците не трябва да превишава 22 души. Срокът за записване на нови играчи е до 15.02.

Началото на неделния футбол дават отборите на Никсметал Груп и Сенсата. Ситуацията и при двете страни не е никак цветуща. Тимът на Никсметал Груп рухна във всичките си важни битки с преките си конкуренти за призовите места, а по всичко изглежда че "зелените" претърпяват миникриза в своите редици. Отборът на Сенсата пък до момента играе на приливи и отливи, което респективно се отразява и върху класирането. Двубоят може да се окаже ключов за Никсметал Груп, който въпреки слабите си изяви напоследък, все още не е загубил битката за челната тройка. Евентуален успех за "зелените" може да върне надеждите на тима за добро класиране сред първите три, имайки предвид и факта, че основните му съперници в тази борба ще се срещнат един срещу друг, което може да доведе до загуба на ценни точки. Все пак съпротивата няма да бъде лека, тъй като тимът на Сенсата неведнъж е загатвал за своя потенциал. Начален час - 13:00ч.

Вторият двубой за деня ще бъде представен от Йънг Бойс и Черното лале. Двата отбора излизат на терена в пряка битка от дъното на класирането, което само може да придаде допълнителен заряд на срещата. Въпреки недоброто си място в подреждането, тимовете на Йънг Бойс и Черното лале показаха и позитиви в представянео си, като единствено липсата на опит и късмет ги лиши от това да запишат повече точки до момента. Сблъсъците на дъното винаги оставят следа сред зрителите, а прогнозите и този път за зрелищен и оспорван двубой са положителни. Начален час - 14:00ч.

Третия спор на кръга противопоставя два от намиращите се в добра форма отбори - Козаро и Сириус. Тимът на Козаро е непобеден до момента и показва наистина вдъхновяваща игра, с която се превърна в основен преследвач на миналогодишния шампион Мургаш Врачеш. Отборът на Сириус пък разполага с една от най-стабилните отбрани в лигата и същевременно умело използва контраатаката като основно оръжие срещу съперниците си. Със сигурност ни очаква поредният вълнуващ сблъсък, чийто изход трудно може да се предопредели. Начален час - 15:00ч.

Четвърти помежду си ще играят Сименс и Грамаде Скравена. В чисто футболно отношение, двата отбора не се славят с високо темпо на игра, или пък резултатно представяне. Двубоят между тях обаче ще бъде с друг залог. Срещата е пряко свързана с чест и достойнство, което от своя страна може да превърне сблъсъкът в пореден спектакъл за зрителите. Начален час - 16:00ч.

Предпоследният двубой ще бъде между Феърплей Мездра и Отряд Армейци. Въпросителните около мездренските представители се засилиха, след като миналият кръг тимът пропусна дербито с Микроак и за втори път инкасира служебно поражение. Отборът на Отряд Армейци пък претърпя пълна промяна след подновяването на лигата и с категоричното си представяне на терена се превърна в поредния кандидат за челната тройка. Несъмнено и двата отбора разполагат с качество в своите редици, но предстои да видим кой ще излезе победител в поредната епична битка на АФЛ Ботевград. Начален час - 17:00ч.

Кръгът ще бъде закрит от суперсблъсък между Мургаш Врачеш и Микроак. Двукратните шампиони се представят безапелационно до момента, а така и не се намери кой да спре ураганния устрем на "сините". Тимът на Микроак е сред добре смазаните машини в лигата и като един от традиционните участници в изданията на АФЛ Ботевград, разполага с доста опит в редиците си. Фактите говорят достатъчно. Двата отбора притежават всичко необходимо, за да превърнат закриването на кръга и първия полусезон в паметно футболно шоу, което да остави зрителите с притаен дъх в очакване на следващия етап от надпреварата. Не пропускайте черешката на футболната торта. Начален час - 18:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (1)

  • Отговори (0) (4)
    1. добавен от: Анонимен 9 Февруари, 09:40

    Козлетата и Сириус е оговорен, за да може Зарев да е голмайстор.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete