Петък, 19 Април 2024, 22:07

Предстоящи срещи от девети кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

24 Януари 2020, 11:49
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1453 0


Тази неделя (26 януари) предстои да се изиграят срещите от 9 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Надлъгването в челната тройка продължава да "ври и кипи", а това ще бъде поредната седмица, която ни предоставя чудесни битки за наблюдаване.

В откриващия двубой на терена се срещат Балкан Юноши и Никсметал Груп. След равенството с шампиона Мургаш в предния кръг, сега задачата пред "зелените" ще бъде повече от ясна. Момчетата на Никсметал Груп излизат за категоричен успех, който е и задължителен за отбора, ако иска да продължи битката си първото място. Отборът на Балкан Юноши вече демонстрира от своя потенциал, но сега опонентът му е доста по-сериозен. Предстои обаче да видим дали Никсметал Груп ще поеме по правилния път, или пък младите юноши на Балкан ще поднесат изненадата на кръга. Начален час - 12:00 ч. 

Втори един срещу друг излизат Отряд Армейци и Сименс. Подвигът на "червените" срещу тогавашния лидер Никсметал Груп все още държи топло. Тимът на Отряд Армейци доказа, че има място в надпреварата и може да сбърка плановете на всеки. От своя страна отборът на Сименс също се поотпуши и записа две победи. Сега един срещу друг се изправят два отбора с еднакъв брой точки, а крайният изход може би ще предреши кой ще заеме мястото си непосредствено след най-добрите три. Очакваме с нетърпение да разберем кой ще бъде той. Начален час - 13:20 ч. 

Както по традиция, най-интерсният сблъсък за деня ще бъде последен. В мегадербито на върха се изправят Мургаш Врачеш и Сириус. Феноменалното представяне на Сириус през тази кампания определено носи своето значение. Тимът белязва пика в своята форма за цялото си съществуване и към момента е с равен брой точки с неделния си съперник. Това го превръща в основен конкурент за първото място. Отборът на Мургаш Врачеш пък сякаш е позагубил от своя блясък и този сезон не успява да разгърне максималния си арсенал от възможности. Шампионите вече допуснаха една загуба и едно равенство, а това е съвсем необичайно и рядко срещано явление в последните години. В неделя обаче ще бъде големият ден, в който евентуално може да бъде решено бъдещето на следващия победител в АФЛ Ботевград. Предстои ни изключително вълнуващ спектакъл, който очаква с нетърпение своите зрители, както и своята развръзка. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete