Четвъртък, 28 Март 2024, 11:22

Предстоящи срещи от осми кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

17 Януари 2020, 18:31
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1636 2


Тази неделя (19 януари) предстои да се изиграят двубоите от 8 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Миналата седмица станахме свидетели на сериозна изненада, която бе обвързана с първата загуба на Никсметал Груп, след като Отряд Армейци се "възроди", за да спре устрема на "зелените". Съвсем резонно, предстоящият кръг от надпреварата вещае  епични битки, чийто изход ще бъде повече от ключов за финалното класиране. Спокойно можем да го наречем "Кръгът на истината", в който има голяма вероятност сагата около първото място да се превърне в мираж. 

Октриващия мач противопоставя Балкан Юноши и Сименс. Двубоят се явява пряка битка от дъното на класирането и със сигурност съдържа в себе си голям потенциал да предложи чудесно начало на футболния уикенд. Двата тима разполагат с известно качество в редиците си, което могат да използват един срещу друг, за да заформят зрелищно дерби в спора си от дъното на класирането. Кой обаче ще успее да изплува, ще разберем в неделя. Начален час - 12:00 ч. 

Втората среща също вещае зрелище. На терена шпаги ще преплетат Отряд Армейци и Сириус. Намиращият се в подем тим на Сириус продължава да диша във врата на Никсметал Груп и Мургаш Врачеш. Чудесният старт за "жълто-сините" се превърна в един продължителен период, който белязва тазгодишния сезон като най-силния за отбора. "Червените" от Отряд Армейци пък също ще излязат с голяма доза самочувствие, след като съсякоха непобедения досега лидер Никсметал Груп и го оставиха на втората позиция. Срещата ще бъде изключително важна за Сириус с оглед амбициите им да продължат да натягат напрежението на върха. Тимът на Отряд Армейци обаче е доказан боец и по всичко личи, че ни очаква едно вълнуващо съперничество, чийто изход ще можем да разберем след няколко дни. Начален час - 13:20 ч. 

Кръгът се закрива от взривоопасното дерби на върха между Никсметал Груп и Мургаш Врачеш. Двата стари съперника, отлично познаващи се един друг, отново излизат на бойното поле, за да премерят сили. Спорът между тях се превърна в може би най-голямото съперничество от известно време в АФЛ Ботевград. Ето защо поредния двубой между тях нажежава обстановката още преди началото. През този сезон Никсметал Груп вече повали веднъж отбора на Мургаш. Сега предстои мач реванш. Не пропускайте "сблъсъка на титаните", чийто край може да бъде фатален за крайното класиране и сагата около първото място да се изпари. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete