Събота, 20 Април 2024, 01:13

Предстоящи срещи от пети кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

7 Декември 2019, 09:28
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1904 2


Тази неделя (7 декември) предстои да се изиграят двубоите от 5 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Въпреки мразовитото време, ентусиасти за футбол в неделя не липсват, като срещите се очаква да се изиграят брез промяна на плановете. От тази седмица пристига друга промяна в надпреварата. По решение на ръководството и организаторите, тимът на Бичкиите е отстранен, а неговото място ще заеме смесен отбор на юношите на "Балкан 1929" - Балкан Юноши. Ботевградските таланти присвояват и актива на Бичкиите като ще имат 4 загуби и 0 точки в сметката си.

Кръгът откриват Сириус и Никсметал Груп. Двубоят среща един срещу друг два от топ отборите на лигата. Никсметал Груп срази най-големия си опонент Мургаш и в момента върви уверено напред без загуба до момента. Самият брой  участници в надпреварата тази година предразполага за много по-ранен и предизвестен победител. Това означава, че всеки мач е важен и трябва да бъде спечелен. Отборът на Сириус пък се представя също на ниво и е с равен актив с втория Мургаш и на 3 точки от опонента си в неделя. "Жълто-сините" демонстрираха чудесна игра и много вдъхновено предствяне от началото, като почти сигурно това ще се случи и в неделя. Предпоставките за предстоящия сблъсък са идеални да станем свидетели на едно вълнуващо откриващо дерби, с много емоции и качествен футбол. Начален час - 12:00 ч. 

Втората среща за деня изправя Мургаш Врачеш и Сименс. Нерядко сме ставали свидетели на всякакви изненади във футбола, но с оглед стечението на обстоятелствата, момчетата от Мургаш Врачеш ще излязат крайно вдъхновени да изкарат яда си срещу удобен съперник. Шампионите се хлъзнаха срещу Никсметал и до края нямат право на повече грешки. Тимът на Сименс пък лека полека започна да надгражда играта си, но сега предстои едно истинско изпитание пред тях. Начален час - 13:20 ч. 

Кръгът закриват дебютантите в лицето на Балкан Юноши и Отряд Армейци. След като стана ясно, че отборът на Бичкиите ще бъде заменен до края на сезона от младите представители на Балкан Юноши, сега предстои един доста интересен момент. Новият участник повдига въпросителни около своите способности, като  със сигурност има какво да предложи и с какво да изненада своите конкуренти през сезона. Ще бъде изключително интересно как тимът на Балкан Юноши ще започне и какво ще демонстрира като умения. Срещу себе си има един добре обигран съперник, който разполага с един от най-качествените състави. Тази година обаче определено не е от "най-розовите" за армейците, които белязаха слаб старт на кампанията и към момента не могат да се развихрят както подобава. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Декември, 23:45

    Успех на сириус победа с 5:2

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Декември, 23:52

    Na vsicki snimki samo Sirius nqamali drugi odbori be fotografa

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete