Сряда, 24 Април 2024, 11:52

Предстоящи срещи от седми кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

25 Януари 2019, 16:10
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1743 0


Тази неделя (27 януари) предстои да се изиграят двубоите от 7 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. По програма срещите трябваше вече да са проведени, но промени в обстоятелствата наложиха кръгът да бъде отменен около Коледни и Новогодишни празници. След подновяването на надпреварата от организаторите съобщиха, че двубоите ще се играят както следва: 10 и 11, а след това 7,8,9 кръг.

Гвоздеят в програмата ще бъде откриващото дерби между Никсметал Груп и Феърплей Мездра. Двубоят се очаква с голям интерес, тъй като носи след себе си голям заряд и чудесни предпоставки за вълнуваща футболна битка. Тимът на Никсметал Груп претърпя ключово поражение от Микроак миналата седмица, а това от своя страна се превръща в предпоставка "зелените" да излязат крайно мотивирани в поредния си важен двубой. Отборът на Феърплей Мездра съдържа доста футболни качества в своите редици, но все пак момчетата от Мездра преклониха глава пред Мургаш, а в другия си ключов сблъсък с Козаро не се явиха. По този начин засилиха съмненията дали ще могат да бъдат конкуректноспособни за призовите места. Имайки предвид арсенала от футболни възможности, с който разполагат двете страни, със сигурност ни очаква епична битка, която ще "разбуни духовете" около мистерията, свързана с челната тройка. Начален час - 13:00ч.

Третият двубой ще бъде между Отряд Армейци и Сименс. "Армейците" записват пика на своето състояние откакто стартира тазгодишната кампания. Тимът на Отряд Армейци бързо успя да натрупа важни точки в последните си изяви. Това респективно превърна отбора в друг преследвач за челната тройка. "Червените" се впускат в ново предизвикателство, което може да донесе нови важни три точки на тима. Момчетата на Сименс засега остават единствения участник без записана победа на своята сметка, а по всичко личи, че успехът трудно би могъл да се озове в лагера им и тази Неделя. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг се изправят Микроак и Сенсата. Поредното фирмено футболно дерби е напът да заеме своето място сред важните мачове в програмата на 7 кръг. На картата са заложени много повече странични фактори от трите точки. Двата отбора излизат за честта и името си и ще спорят до последен дъх за определянето на победителя. Такива двубои винаги се славят с голям заряд и енергия, която оказва сериозно влияние върху играчите и често превръща футболния терен в истинско бойно поле. Все пак изпитанието ще бъде отчасти по-сериозно за тима на Микроак, който води ожесточена битка с останалите конкуренти за челната тройка. След слабото си начало, тимът на Сенсата успя да покаже по-добра игра и така огънят на футболната интригата продължава да тлее въпреки всичко. Начален час - 15:00 ч.

Петият двубой ще бъде представен от Черното лале и Сириус. Срещата ще бъде от изключително значние и за двете страни, тъй като евентуалният победител ще успее да надигне глава и да погледне към средата на таблицата.Към момента тимът на Сириус се намира в най-доброто си положение от началото, след като е с две поредни победи в своя актив. Отборът на Черното лале пък показа позитиви в продукцията си срещу шампиона Мургаш, като предстои да видим дали "лалетата" ще успеят да надигнат глава от "бездната". Начален час - 16:00 ч.

Кръгът закриват отборите на Козаро и Грамаде Скравена. Двубоят се явява на практика протоколен за Козаро, след като тимът се намира във великолепна форма и е едва третия участник без допусната загуба до момента. Отборът на Козаро се представи блестящо в по-сериозните си двубои и уверено крачи напред към призовите места, а поредният му съперник в лицето на Грамаде Скравена не би трябвало да представлява проблем. Начален час - 17:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete