Вторник, 23 Април 2024, 20:46

Предстоящи срещи от седми кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

10 Януари 2020, 11:52
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1694 0


Тази неделя (12 януари) предстои да бъдат подновени битките в надпреварата, с изиграването на срещите от 7 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Очаква ни интересен момент, в който ясно ще проличи формата на всеки един от отборите и по какъв начин се е отразила зимната пауза около Коледни и Новогодишни празници на участниците.

Първи един срещу друг излизат Мургаш Врачеш и Балкан Юноши. Двубоят сам по себе си съдържа доста интересен момент, който се състои в това как ще изглежда младия тим на Балкан Юноши срещу опитния си съперник. Всички добре познаваме качествата на Мургаш Врачеш, който едва ли ще излезе за нещо различно от трите точки, но още в дебютните си мачове младите "зелени" таланти загатнаха за потенциала си и показаха, че могат да бъдат доста по-сериозен фактор от вече изключения тим на Бичкиите. Двубоят е с ключово значение за момчетата от Мургаш Врачеш, които продължават борбата си за първото място и изоставяйки към момента с 1 точка, със сигурност шампионите ще погледнат сериозно на мача и ще търсят победа. Предстои да видим дали обаче това ще се случи. Начален час - 12:00 ч.

Във втората среща за деня се изправят Никсметал Груп и Отряд Армейци. На хартия този двубой си е с абсолютен потенциал да се превърне в дербито на кръга. Отборът на Никсметал Груп ще защитава лидерската си позиция и има достатъчно мотиви да хвърли всичките си сили в този мач. Тимът на Отряд Армейци пък към момента се намира на незавидното последно място в класирането, но въпреки това "червените" имат всичко необходимо, за да се противопоставят на отбор от калибъра на своя неделен противник. Предстои да видим дали Никсметал Груп ще направи нова важна крачка напред, или Отряд Армейци все пак ще успее да се "издигне от пепелта" и да се опълчи срещу временния лидер. След уговорка между двете страни стана ясно, че дербито ще се играе на 11 януари (събота) с начален час 17:00

Кръгът се закрива от Сириус и Сименс. "Жълто-сините" демонстрираха чудесна форма преди зимната пауза, а сега остава да видим дали момчетата ще могат да повторят блестящото си представяне въпреки почивката. Двете страни се намират един под друг в таблицата, но цели 10 точки ги разделят към момента. Очевидно разликата в класите си казва думата, но разбира се великата игра футбол неведнъж ни е показвала какви ли не чудеса. Двубоят ще бъде с по-голямо значение за тима на Сириус, който продължава да "диша във врата" на първите два отбора, и победата ще бъде търсена на 100 процента. Очакваме да разберем дали Сириус ще запише нов важен успех или пък Сименс неочаквано ще надигне глава и ще успее да поеме по правилния път. Начален час - 14:40 ч.

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (180)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (122)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete