Събота, 20 Април 2024, 10:04

Предстоящи срещи от седми кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

5 Април 2019, 13:52
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1420 1


Тази неделя (7 април) предстои да се изиграят двубоите от 7 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Миналата седмица в основата на сблъсъците лежаха ключови битки, които направиха борбата за топ 3 още по-вълнуваща. Със сигурност до края ни очакват още интересни моменти. Макар и първото място да е решено, то останалите 2 позиции към момента въобще не е е ясно от кого ще бъдат заети.

Началото на кръга дават Йънг Бойс и Мургаш Врачеш. "Сините" уверено крачат към трета поредна титла, а по всичко личи че с малкото оставащо време до края няма кой да ги спре. Отборът на Йънг Бойс притежава известна доза качество в своите редици, но "червено-черните" не се борят за нищо конкретно, имайки предвид 9-ото им място в класирането. Въпреки че няма конкретен залог в срещата, двете страни разполагат с достатъчно класа в съставите си, за да дадат подобаващо начало на футболния уикенд. Начален час - 12:00 ч.

Втори един срещу друг се изправят Сименс и Отряд Армейци. "Червените" се върнаха към победите миналата седмица срещу Грамаде, а сега пред тима изниква нова възможност за три точки. Отборът на Сименс също записа успех, макар и служебен, който отлепи "зелените" от дъното и дори може да им донесе 10-ото място в края. Все пак шансовете на Отряд Армейци за класиране в топ 3 се съживиха след преките сблъсъци между конкурентите в миналия кръг, затова "армейците" със сигурност ще гонят задължителен успех. Начален час - 13:00 ч.

Третият сблъсък противопоставя Микроак и Сенсата. Двубоят е с големи традиции в аматьорския футбол и съвсем логично можем да очакваме зрелище. "Фирменото дерби" може да се окаже един от най-интересните мачове за деня, след като на бойното поле е заложено не само името на двата отбора, но и място сред топ 3, което е основната цел на Микроак. Определено обаче играчите на Сенсата няма да се дадат лесно, а от своя страна Микроак ще играе за задължителна победа. Това завишава очакванията към предстоящата среща и ни кара да следим с интерес развръзката от това съперничество. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти помежду си играят Сириус и Черното лале. "Жълто-сините" се сгромолясаха в предишния си важен мач срещу Никсметал Груп и пропуснаха възможността да превърнат битката за призовите места в още по-ожесточена. Тимът на Черното лале пък в последно време изпитва затруднения със състава си и в последните си две срещи инкасира служебни загуби. Предстои да видим дали Сириус ще се върне към победите, или пък отново футболната програма ще разочарова и ще пропуснем поредния футболен двубой. Начален час - 15:00 ч.

Кръгът закриват отборите на Грамаде Скравена и Козаро. Тимът на Козаро се намира на крилете на вдъхновението, след като в последния си изключително важен мач и пряк сблъсък за място в топ 3 срещу Микроак се поздрави с победата. Сега пред отбора изниква чудесна възможност хубавата серия да продължи хода си. Начален час - 16:00 ч.

Решение на ДК:  Николай Йотов от Микроак е наказан до края на сезона заради непристойно поведение по време на срещата между Козаро и Микроак на 31 март.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (1)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete