Четвъртък, 25 Април 2024, 06:51

Предстоящи срещи от седмия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

14 Декември 2018, 14:55
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1599 2


Тази неделя (16 декември) предстои да се изиграят двубоите от 7 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. След като вече навлизаме в заключителна фаза от първия полусезон, вече станахме свидетели на доста оспорвани сблъсъци. Предстоящият кръг е поредният, в който зарядът ще бъде покачен, а това от своя страна е достатъчна причина да следим с интерес развитието на футболните срещи.

В откриващия двубой се изправят Мургаш Врачеш и Йънг Бойс. Походът на миналогодишния шампион продължава с пълни сили, след като "сините" успяха безпроблемно да преминат през един от основните си конкуренти за първото място миналата седмица - Феърплей Мездра. Укрилени от доброто си представяне, момчетата на Мургаш крачат уверено към нов подвиг, Тимът на Йънг Бойс заслужава похвали за последния си успех, с който изненадващо приключи победната серия на Сенсата. Новакът в надпреварата видимо разполага с потенциал, но със сигурност задачата му срещу действащия шампион ще бъде изключително тежка. Начален час - 12:00ч.

Гвоздеят в програмата ще бъде дербито между Никсметал Груп и Феърплей Мездра. Двубоят се очаква с голям интерес, тъй като носи след себе си голям заряд и чудесни предпоставки за вълнуваща футболна битка. Тимът на Никсметал Груп се намира на гребена на вълната, след като претърпява един от най-добрите си периоди и помита всеки, който се изправи на пътя му. Отборът на Феърплей Мездра съдържа доста футболни качества в своите редици, но все пак момчетата от Мездра преклониха глава пред Мургаш в миналия кръг и засилиха съмненията дали ще могат да бъдат конкуректноспособни за първото място. Имайки предвид арсенала от футболни възможности, с които разполагат двете страни, със сигурност ни очаква епична битка, която дълго ще поддържа топлина у любителите на футбола в студения месец декември. Начален час - 13:00ч.

Третият двубой ще бъде между Отряд Армейци и Сименс. След разгромна победа за "армейците" в миналия кръг, отборът се впуска в ново предизвикателство, което може да донесе нови важни три точки на тима. Момчетата на Сименс засега остават единствения участник без записана победа на своята сметка, а по всичко личи, че успехът трудно би могъл да се озове в лагера им и тази Неделя. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг се изправят Микроак и Сенсата. Поредното фирмено футболно дерби е напът да заеме своето място сред важните мачове в програмата на 7 кръг. На картата са заложени много повече странични фактори от трите точки. Двата отбора излизат за честта и името си и ще спорят до последен дъх за определянето на победителя. Такива двубои винаги се славят с голям заряд и енергия, която оказва сериозно влияние върху играчите и често превръща футболния терен в истинско бойно поле. Все пак изпитанието ще бъде отчасти по-сериозно за тима на Микроак, който беляза края на победната си серия и сега ще бъде задължен да спечели, ако иска да поддържа огъня жив за призовите места. Начален час - 15:00 ч.

Петият двубой ще бъде представен от Черното лале и Сириус. Срещата ще бъде от изключително значние и за двете страни, тъй като евентуалният победител ще успее да надигне глава и да погледне към средата на таблицата. "Битката на дъното" е поредният футболен двубой, който автоматично завишава очакванията към себе си, със статута на една от потенциално интригуващите срещи. Начален час - 16:00 ч.

Кръгът закриват отборите на Козаро и Грамаде Скравена. Двубоят се явява на практика протоколен за Козаро, след като тимът се намира във великолепна форма и е едва третия участник без допусната загуба до момента. Отборът на Козаро се представи блестящо в дербито срещу Микроак и уверено крачи напред към призовите места, а поредният му съперник в лицето на Грамаде Скравена не би трябвало да представлява проблем. Начален час - 17:00 ч. 

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (2)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 14 Декември, 16:58

    Много от играчите на никс метал са контузени ангел бадев счупен крак и оште от момчетата с контузия няма спор добри са но първа загуба

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 16 Декември, 11:48

    Отлагайте мачовете

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete