Вторник, 23 Април 2024, 22:42

Предстоящи срещи от шести кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

29 Март 2019, 13:56
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1611 1


Тази неделя (31 март) предстои да се изиграят двубоите от 6-ти кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Поредната вълна от футболни емоции е напът да ни залее. Този път прогнозите за зрелищен футболен уикенд са особено оптимистични, след като програмата ни е приготвила много ожесточени сблъсъци на някои от фронтовете.

Междувременно, освен традиционните битки от АФЛ Ботевград 2018/19, футболните привърженици ще могат да наблюдават и двубой от 1/16 финалите на Лига България. В събота (30 март) "Никсметал Арена" в Ботевград приема сблъсъка между Феникс-Ловеч и Гадните Джиджовци (Своге) от 15:45 ч. 

Кръгът ще открият Сенсата и Йънг Бойс. Тимът на Сенсата лети на крилете на вдъхновението, след като миналата седмица сътвори изненадата на кръга и срази Сириус с 4:3. Неочакваната победа със сигурност ще мотивида допълнително играчите на отбора и предимството в психологически план ще бъде в тяхна полза. Представителите на Йънг Бойс пък не взеха участие в последния кръг, тъй като почиваха. Това допълнително може да окаже влияние върху игровата практика и съответно да донесе неприятности за тях. Все пак отлично знаем с какво разполагат като възможности двете страни, а това ни кара да смятаме, че началото на кръга ще бъде интересно и запомнящо се. Начален час - 11:00 ч.

Втори помежду си в мегаслъбъка на деня се изправят Козаро и Микроак. Без съмнения това ще бъде гвоздеят в програмата на 6-ия кръг и погледите ще останат съсредоточени именно върху този сблъсък. Двете страни влизат в пряка битка за мястото си сред най-добрите три. Отборът на Микроак изнася пореден силен сезон зад гърба си, но често изпада в кризисни състояния и игрови дупки, които сериозно пречат на представянето му. Тимът на Козаро дебютира в надпреварата с брилятно представяне до момента и надмина всякакви очаквания към себе си. Показателен е и фактът, че е единственият участник, взел точки до момента на абсолютния фаворит в кампанията Мургаш Врачеш. Предстои да видим дали Микроак ще демонстрира твърдия си характер и добра игра и ще успее да прескочи проблемите в представянето си, или пък Козаро ще направи важната крачка към триумф и ще посегне към второто място. Едно обаче е сигурно, емоциите и зрелището са гарантирани, затова не изпускайте предстоящия спектакъл! Начален час - 12:00 ч.

Третият спор за деня противопоставя Сириус и Никсметал Груп. Отново виждаме сериозни предпоставки за ожесточен футболен сблъсък. Представянето на Сириус през втория полусезон е повече от впечатляващо. Изненадващото поражение от Сенсата в миналия кръг пък може да бъде достатъчно добра причина "жълто-сините" да се впуснат в новото си предизвикателство мотивирани до краен предел. Отборът на Никсметал Груп също белязва завидна форма и се представя на ниво в последните си изяви. Двубоят ще бъде с ключово значение за "зелените", които без съмнение ще гонят успеха, за да продължат успешно борбата си за второто място. Задачата пред тях обаче няма да бъде никак лека. Ако има отбор, който може да окаже съпротива на всеки един участник в лигата, то това със сигурност е Сириус. Точно затова очакваме с нетърпение развръзката на сблъсъка. Начален час - 13:00 ч.

Четвърти един срещу друг се изправят Сименс и Черното лале. Двубоят среща два отбора от дъното на класирането (10-ия и 11-ия), като 4 точки в полза на "лалетата" ги разделят от неделния им съперник.  Битката на зеления килим ще бъде главно за чест и достойнство, имайки предвид, че евентуалният изход от двубоя не решава нищо. Все пак двете страни ще искат да защитят имената си и съвсем спокойно можем да очакваме изненади от този сблъсък. Начален час - 14:00 ч.

Кръгът закриват Грамаде Скравена и Отряд Армейци. "Червените" пропиляха златния си шанс за подвиг, след като загубиха от Микроак миналата седмица и почти сигурно изгубиха шансове да се борят за топ 3. Въпреки това непретенциозният им съперник е чудесна възможност за Отряд Армейци да си върне самочувствието и да поеме по правилния път отново. Начален час - 15:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.







Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 30 Март, 11:06

    Бравооо, мач от Лига България точно по време на мача на мъжкия отбор на Балкан ....
    Много умно измислено ....

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete