Събота, 20 Април 2024, 09:31

Предстоящи срещи от шестия кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

7 Декември 2018, 09:20
(0) (2)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1688 5


Тази неделя (9 декември) предстои да се изиграят двубоите от 6 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19. Малко по малко надпреварата навлиза в ключов етап, който до голяма степен ще увеличи залога в предстоящите срещи до края на годината. Още този кръг ще станем свидетели на някои епични битки, чийто изход може да бъде решителен за спечелването на лигата.

В първия мач за деня се изправят Черното лале и Сименс. На голямата сцена се качват единствените представители, които все още не са записали точки в надпреварата до момента. Залогът в предстоящия двубой между двете страни ще бъде голям, а по всяка вероятност отборите ще излязат крайно мотивирани в опит да сложат край на негативната си серия. Това от своя страна създава големи предпоставки откриващата среща на 6 кръг да даде подобаващо начало на неделния аматьорски футбол. Начален час - 12:00 ч.

Вторият двубой ще бъде черешката на футболната торта. Един срещу друг в епичен сблъсък се изправят два от основните претенденти за първото място - Феърплей Мездра и Мургаш Врачеш. И двата отбора се представят безапелационно до момента и по всичко изглежда, че именно в тези дербита ще бъде решен бъдещият шампион на АФЛ Ботевград 2018/19. Въпреки че до края на кампанията остават още значителен брой срещи, сблъсъкът ще бъде от изключително значение, тъй като изходът му може да окаже сериозно влияние върху отборът, който ще окупира първото място на почетната стълбичка. Не пропускайте дербито на 6-ия кръг. Начален час - 13:00 ч.

Трети помежду си играят Йънг Бойс и Сенсата. Тимът на Сенсата бързо успя да излезе от калта, в която бе затънал и с два поредни успеха изглежда е намерил верния път. Сега пред представителите на холдинговата компания излиза друга апетитна възможност, с която отборът може да запише трети пореден успех и да продължи добрата си серия. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг излизат Никсметал Груп и Сириус. Двубоят ще бъде важен за тима на Никсметал Груп, който въпреки факта, че се намира в много добра форма, ще има възможност да окупира върха при евентуален успех. "Зелените" ще бъдат облагодетелствани със "златен шанс", тъй като по-рано един срещу друг излизат Мургаш Врачеш и Феърплей Мездра. В зависимост от стечението на обстоятелствата, някой от фаворитите може да загуби точки, а това ще бъде голям плюс за отбора на Никсметал Груп. Двубоят обаче няма да бъде никак лек, тъй като съперникът му - Сириус показа, че може да бъде пречка и за най-добрите, ако играта на отбора потръгне. Начален час - 15:00 ч.

Петата среща ще бъде представена от Микроак и Козаро. Двата отбора показват стабилна игра и бързо се превърнаха в конкуренти за призовите места. Срещата създава предпоставки зрителите да наблюдават качествен двубой, придружен с доста интрига и непредсказуемост. Двубоят ще бъде показателен за амбициите на двете страни, а евентуален успех за някой от отборите ще окаже солидно влияние върху крайното класиране. Начален час - 16:00 ч.

Кръгът закриват Отряд Армейци и Грамаде Скравена. На терена излизат два отбора, които белязаха известен спад в последните си изяви. Отново трябва да отчетем завишените шансове да се заформи поредният интригуващ двубой, чийто изход ще даде повече яснота за бъдещето и на "армейците" и на момчетата от Грамаде. Начален час - 17:00ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Декември, 15:24

    Айде Мургаш

  • Отговори (0) (3)
    2. добавен от: Анонимен 7 Декември, 15:36

    Кога Мургаш и Козаро ще изиграят отложения мач:?????
    - нямаше да не се отлагат мачове по никаква причина ????
    -трябваше да го изиграят миналата седмица???

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 7 Декември, 15:42

    Ще го играят догодина :)
    Когато някой има нужда от победа или загуба.
    Ако не стане със служебна загуба :roll:

  • Отговори (0) (2)
    4. добавен от: Анонимен 8 Декември, 10:52

    За да може за се уреди мача. Нали нямаше да отлагат мачове.?

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: I begam bate 9 Декември, 09:23

    Koili hte se zboguva neska s prvoto mqasto

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete