Петък, 19 Април 2024, 00:00

Предстоящи срещи от трети кръг на АФЛ Ботевград 2018/19

16 Ноември 2018, 15:11
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1613 0


Тази неделя (18 ноември) предстои да се изиграят двубоите от 3 кръг на АФЛ Ботевград 2018/19.

Първи помежду си ще играят Йънг Бойс и Никсметал Груп. Състоянието на двата отбора е съвсем противоположно. От една страна тимът на Йънг Бойс все още не може да намери верния игрови ритъм, а от друга пък отборът на Никсметал Груп може да се похвали с добрата форма, в която се намира след две победи в първите си два мача. Откриващата среща ще бъде отлична възможност и за двата отбора, което увеличава шансовете за качествен двубой. Предстои да разберем дали Йънг Бойс ще запишат първи точки в надпреварата или пък Никсметал Груп ще подпечата добрата си форма с нов успех. Начален час - 12:00 ч.

Във втория двубой излизат Сименс и Козаро. Въпреки че инкасира поражения в първите си две срещи, тимът на Сименс за пореден сезон показва доста желание в своята игра и определено може да трупа само позитиви. Отборът на Козаро пък стартира добре при дебютното си участие и също може да се похвали с качествена игра на свой ред. Определено мачът няма да бъде лек за нито една от двете страни, като отново можем да очакваме завързан двубой, чийто изход предстои да се решава на терена. Начален час - 13:00 ч.

Третата среща ще бъде изнесена от отборите на Сириус и Отряд Армейци. Двубоят ще бъде ключов и за двете страни, които влизат в пряка битка за местата в средата на таблицата. И тимът на Сириус и този на Отряд Армейци имат доста потенциал в своите редици, което е достатъчен повод да станем свидетели на равностоен двубой с непридвидим завършек. Начален час - 14:00 ч.

Четвърти един срещу друг се изправят Феърплей Мездра и Черното лале. Отново в единия ъгъл имаме отбор, който е с две поредни победи и се представя блестящо до момента, а в другия тим, който видимо не може да намери верния път към своята игра. С две загуби на своята смета, момчетата от Черното лале ще трябва да намерят решение на своите проблеми, докато представителите от Феърплей Мездра дебютират с хубав футбол и самочувствие и най-вероятно ще гонят нов успех срещу разклатения си опонент. Начален час - 15:00 ч.

Петият двубой ще бъде между Сенсата и Мургаш Врачеш. Въпреки слабата си форма, отборът на Сенсата притежава доста опит, който неведнъж сме виждали да тормози и най-добрите. Очаквано, миналогодишният шампион започна силно, без колебания в своето представяне и по всичко личи, че отново ще бъде основен фаворит за спечелването на трофея. В мачове като този всичко може да се случи на терена, затова предпоставките за още един интересен сблъсък са налице. Начален час - 16:00 ч.

Кръгът ще бъде закрит от дерби, в което са замесени Микроак и Грамаде Скравена. Тимът на Грамаде започна много силно и бързо подсказа, че вероятно този сезон ще бъде в горната половина на таблицата. На отсрешния бряг пък виждаме Микроак, който стартира неубедително и заслужено може да търпи критики към продукцията, която изнася на терена. Въпреки слабата си форма обаче, отборът на Микроак неведнъж е показвал, че умело може да се противопоставя и на водещите отбори. Имайки предвид и силното представяне на тима на Грамаде, очевидно ще получим отговорите на много въпроси в утрешното дерби за закриването на третия кръг от АФЛ Ботевград 2018/19. Начален час - 17:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete