Събота, 20 Април 2024, 11:18

Предстоящи срещи от втори кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

1 Март 2019, 12:30
обновена на 2 Мар 2019
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1662 4


Тази неделя (03 март) ще се изиграят двубоите от 2 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Срещите трябваше да се проведат миналата неделя по програма, но от организаторите сметнаха за редно да уважат искането на повечето отбори от надпреварата и да отложат мачовете. Така след кратка пауза, навръх националния празник на България, е време футболните битки да подновят своето участие и отново да превземат футболната общественост в Ботевград.

Окриващият  двубой е между Сириус и Мургаш Врачеш. Двата намиращи се в топ форма отбора излизат в пряка битка помежду си. Тимът на Сириус беляза пълна метаморфоза в последните си изяви и се превърна в конкурент за призовите места. Преди това "жълто-сините" бяха зациклили в средата на таблицата, а изход от позицията им трудно се виждаше. Ето обаче, че великата футболна игра е непредсказуема и сега отборът на Сириус е смятан за сериозно предизвикателство пред тима на Мургаш Врачеш. Шампионите не допуснаха изненада в последните си два важни мача, побеждавайки изключително трудно Микроак с 2:1 и разгромявайки Отряд Армейци безпроблемно с 12:4. Подемът на "сините" продължава своя ход и увереното представяне на тима започва малко по малко да слага край върху въпросителните около бъдещия шампион на АФЛ Ботевград 2018/19. Все пак футболът неведнъж ни е доказвал, че предварителни сметки не бива да се правят. Това, което е сигурно обаче, е че дербито между Сириус и Мургаш Врачеш гарантира зрелище, много футболни емоции и не бива да бъде изпускано! Начален час - 11:00 ч.

Втори един срещу друг се изправят Грамаде Скравена и Черното лале. Срещата ще бъде от изключително голямо значение и за двете страни, тъй като на картата освен че е заложена битката за дъното, спорът също така ще бъде в името и честта на отбора. Може би закономерно първият двубой не може да гарантира футбол на най-високо ниво, но пък със сигурност срещата между Грамаде Скравена и Черното лале вещае голям заряд и е предпоставка началото на неделния футбол да бъде дадено по подобаващ начин. Начален час - 12:00 ч.

В третия спор за деня излизат Отряд Армейци и Козаро. С оглед продукцията и възможностите на двата тима, със сигурност двубоят ще бъде пореден епизод от трилъра на АФЛ Ботевград! Срещата ще бъде от изключително значение за крайното подреждане, след като един срещу друг се изправят основни конкуренти в битката за челната тройка. Тимът на Отряд Армейци допусна тежка загуба от Мургаш Врачеш в миналия кръг, затова "червените" ще бъдат крайно мотивирани да се върнат към верния път в неделя. Към момента отборът на Козаро пък изглежда като най-сериозната пречка пред Мургаш Врачеш по пътя му към третата поредна титла. Затова възпитаниците на Цветан Барбушев ще трябва да покажат характер и да дадат яснота около това дали ще имат сили да преследват докрай шампиона, или ще допуснат грешка, която да им коства окончателно първото място. Начален час - 14:00 ч.

Четъвртият двубой за деня е между Йънг Бойс и Микроак. Отборът на Микроак записа две тежки загуби от основни конкуренти в последните си два мача и започна да губи доверието към себе си. Тимът излезе извън топ 3, затова следващият двубой ще бъде от жизненоважно значение по пътя му към класиране в челната тройка. Предстои да видим обаче дали Микроак ще успее да прескочи следващата си пречка и да се върне към победите, или пък Йънг Бойс ще поднесе изненадата на кръга и ще утежни допълнително състоянието на своя съперник. Начален час - 15:00 ч.

Пети един срещу друг се изправят Никсметал Груп и Сименс. Двубоят ще бъде идеална възможност за "зелените" от Никсметал да запишат нови три точки, увеличавайки головата си разлика. Евентуален успех би бил много важен за Никсметал Груп, който може да окупира третото място, а при добро стечение на обстоятелствата, дори да се нареди втори в подреждането. Начален час - 16:00 ч.

Последната среща противопоставя Сенсата и Феърплей Мездра. Евентуален сблъсък между тези два отбора би бил доста интересен, имайки предвид способностите и качествата, с които разполагат двата съперника. За голямо съжаление обаче, тимът от Мездра не се яви в последните си три срещи, а по всичко личи, че това ще се повтори и тази неделя. Евентуален начален час - 17:00 ч.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (4)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 1 Март, 15:42

    Първия мач няма да се състои защото лалето немогат да се съберат Денислав го няма и няма кои да ги организира скравена печели служебно.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 1 Март, 20:57

    Еш

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Март, 22:17

    Грамаде ще са на игрището

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 1 Март, 23:15

    Мургаш и Сириус е преместен за 11 часа, защото е уреден и не искат да има зрители

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete