Събота, 20 Април 2024, 09:03

Предстоящи срещи от втори кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20

21 Февруари 2020, 10:50
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1329 2


Тази неделя (23 февруари) предстои да се изиграят срещите от 2-ри кръг - 2-ри полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20. Още в първи кръг от втория дял на надпреварата станахме свидетели на свирепи битки, които подсказаха, че лигата съвсем не е загубила от блясъка си и все още има какво да предложи сред малцината останали любители на минифутбола в града. Сега ни предстои поредната вълна от емоции, обвързана с някои доста интересни и същевременно непредсказуеми футболни срещи

В дебютния мач за деня се откроява истинско дерби между отборите на Отряд Армейци и Никсметал Груп. Тимът на Отряд Армейци доказа, че въпреки слабото си начало определено е отбор, с който трябва да се съобразяват. "Червените" бяха единственият тим, който нанесе поражение именно на Никсметал Груп, а миналата седмица откраднаха и точката срещу шампионите от Мургаш. Срещата ще бъде оспорвана, вероятно и напрежението ще окаже влияние върху играта на двата тима. Тимът на Никсметал Груп е с равен брой точков актив с първия Мургаш и със сигурност ще играе на 110 процента в търсенето на успеха. Срещата е идеална възможност за "зелените" да си върнат на своя опонент за загубата през първия полусезон. Подемът в представянето на Отряда обаче е наистина впечатляващ, затова предстои да разберем дали Никсметал Груп ще успее да си върне на своя "палач", или пък се задава нов подвиг, зад който стои отново героят в лицето на Отряд Армейци. Начален час - 12:00 ч.

Във втората среща се изправят Сименс и Сириус. Категорично това е най-добрият сезон за тима на Сириус, който към момента е на 3-то място и се представя повече от добре. За отбора на Сименс нещата не са розови, но "зелените" показват максимума от потенциала, с който разполагат доста често. Имайки предвид представянето на Сименс срещу Никсметал Груп миналият кръг, двубоят повдига въпросителни дали пък моментът за тях не е настъпил? Тепърва обаче ще разберем дошло ли е времето на "зелените", или отборът на Сириус ще прекърши набързо инерцията на своя съперник. Начален час - 13:20 ч. 

Кръгът се закрива от Балкан Юноши и Мургаш Врачеш. Двубоят ще бъде изключително важен за шампионите, които се подхлъзнаха миналата седмица и загубиха точки срещу Отряд Армейци. Сега пред Мургаш стои отново нелека задача, но значително по-преодолима. Отборът на Балкан Юноши демонстрира чудесен характер и въобще не се даде лесно срещу Сириус, с което спечели аплодисментите на мнозина около игрището. Предстои обаче да разберем дали младите таланти са способни на ново вдъхновено представяне, или Мургаш Врачеш ще притъпи всякакви съмнения за спад в своята форма и ще се върне в правилния път. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 14:37

    Сименс са без Денислав тая седмица

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 10:10

      Много важно

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete