Събота, 26 Октомври 2024, 02:47

Призив за помощ: Да помогнем на Цветелин да се възстанови

21 Септември, 08:36
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1481 0


Скъпи приятели, обръщаме се към вас с призив за подкрепа в труден момент за нашето семейство. Цветелин, млад мъж с надежди и мечти, се нуждае от вашата помощ, за да получи шанс за възстановяване и по-добър живот.

На 30 май 2024 г. получихме новина, която промени живота ни завинаги. Докато бе на почивка в Испания, Цветелин претърпя тежък инцидент вследствие на пожар в къщата, в която беше отседнал. При опит да се евакуира, той удари врата си, като това доведе до фрактура на петия прешлен и парализа на тялото от мишниците надолу.

Цветелин бе транспортиран и опериран в болница "Валде Брон" в Барселона, където лекарите извършиха животоспасяваща операция. Въпреки това, той остава в критично състояние, прикован на легло, и се нуждае от специализирани грижи и интензивна рехабилитация, каквито в България не могат да бъдат осигурени.

След множество консултации, семейството ни се спря на болницата "Institut Guttmann" в Барселона – едно от водещите заведения за рехабилитация на пациенти с увреждания на гръбначния стълб. Специалистите там предлагат план за възстановяване, който включва интензивна рехабилитация за стимулиране на нервите и евентуално възвръщане на движенията. Надеждата ни е, че с ваша помощ Цветелин ще получи шанс за по-добро бъдеще.

Лечението и грижите обаче са скъпи, а семейството ни не може да се справи само. Затова се обръщаме към всички с молба за финансова подкрепа, която ще помогне на Цветелин да премине през този труден период и да започне пътя към възстановяване.

Всеки дарен лев е стъпка към връщането на Цветелин към нормален живот и усмивката на лицата на неговите близки.

Благодарим ви за всяка подкрепа и надежда, която ще дадете на нашето семейство в този труден момент.

Нека помогнем на Цветелин да се върне към живота!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete