Петък, 18 Октомври 2024, 15:17

Проведе се първа сесия на Общински съвет - Ихтиман

15 Ноември 2023, 01:55
(0) (0)
Ихтиман - Новини
Прочетена: 645 0


Избраният за четвърти мандат кмет на община Ихтиман Калоян Илиев, новоизбраните кметове на кметства и новите общински съветници за мандат 2023-2027 г. положиха клетва днес по време на тържествена първа сесия в големия салон на Читалище "Слънце".

Церемонията започна с химна на България. Пред секретаря на Софийска област г-жа Мая Цанова кметът, новите кметове на кметства и общинските съветници положиха клетва да спазват законите, като се ръководят от интересите на гражданите в община Ихтиман и да работят за развитието и просперитета на града и общината. Председателят на ОИК - Ихтиман, връчи на новоизбраните общински съветници и кметове удостоверенията, с които са избрани.

Бе отслужен водосвет за здраве и успех през новия мандат.

Церемонията продължи с първа тържествена сесия на новия Общински съвет. Заседанието бе открито от най-възрастния член на местния парламент Николай Начев. Порведена бе тайно гласуване за избор на председател. Бяха направени две предложения - Николай Начев и Милена Чомакова. С 10 гласа „за“ , за председател на местния парламент бе избран отново Николай Начев.

Кметът на община Ихтиман г-н Илиев изказа благодарности към всички, които са му гласували доверие за четвърти пореден мандат. Той сподели надеждите си за една ползотворна и пълноценна работа с новият общински съвет, а след четири години се надява градът да изглежда още по-хубав и доразвит.

Източник: Община Ихтиман

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (84)
70% Complete
Не (296)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (99)
70% Complete
Всички са маскари. (148)
70% Complete