Събота, 4 Май 2024, 08:41

Радио София дари 500 лв. на семейство в Своге

22 Февруари 2016, 15:09
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1828 6


Радио София на Българското национално радио дари сумата от 500 лева на семейство от Своге, чиято къща изгоря до основи в края на миналата година. Столичната медия за пореден път доказа, че е сериозна и отговорна към аудиторията, а директорът Митко Димитров за пореден път спази свое публично обещание. 
Преди по-малко от месец, при получаването на наградата „Сирак Скитник“ Митко Димитров заяви, че каузата на Радио София е да е близо до хората и затова част от паричното измерение на отличието за радиопроекти ще бъде дадено за благотворителност. Затова екипът реализира инициативата „Подай ръка, дари надежда за дом“ и връчи сумата от 500 лева в помощ на Александър Панчаревски и двамата му синове.
В края на миналата година къщата, в която те са живеели, изгоря до основи. Тяхната история трогна хиляди българи, защото малко преди пожара Александър загубва съпругата си и момчетата остават без майка. Заедно с приятели той успява да започне да строи нов дом. Издаването на документи за строежа обаче забавят неговото изпълнение и така семейството все още живее на друго място. 
Сумата не е голяма, но вярвам, че тя ще Ви вдъхне надежда, че можете да се справите. Когато човек не е сам, е по-лесно да започне ново начало. Желаем Ви успех и сме с Вас, така както Вие сте с нас в ефира, каза директорът на Радио София Митко Димитров и отбеляза, че и през тази година заедно с екипа ще продължат социалните си проекти и инициативи в полза на слушателите.


Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Февруари, 10:06

    Още един камък в пирамидката.

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Февруари, 15:19

    До кога ще съжаляват този човек?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Някой си 4 Март, 16:33

    Номер 2,какво ти е направил човека,та си толко зъл?Ако е от завист си жалък! Не знам дали знаеш колко трудно се строй дом,явно си се събул и си влязъл на готово!И ако не можеш да помогнеш,недей да пречиш!

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Svoge 19 Март, 17:21

    Toq e golqm mushenik

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 2 Януари, 13:51

    Господинът е измамник и крадец. Няма нужда от помощи, има нужда от арест за множество измами и лъжи с които придобива средства от хората, които го съжаляват или които подвежда с лъжи и до ден днешен предполагам.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 2 Януари, 13:58

    Колко мога да съжалявам господина, който лъже живо и умряло по най-долен начин? В момента си живее мирно и щастливо в София и мами хората, обявявайки жилището си (временно предоставено му предполагам ) за отдаващо се под наем. Обяснява скалъпени истории докато вземе капаро или първи наем от евентуални заинтересовани и после изчезва, не отговаря на телефон и никога не предоставя ключ, въпреки уговорки и подписани документи за това. Не знам каква е ситуацията в скапания му живот, но знам само, че такива хора са отговорни за съдбата си и заслужават това, което им се случва от край до край. Няма капка съжаление у мен към "трогателната" му история .. предполагам отново половинчата истина. Въпреки хилядите събрани левове от всякакви бедни български граждани,той продължава да мами и краде невинни. Защо ли? Съвест ли няма? Болката ли му малко, че я причинява на други ? Съжалявам само и единствено децата му, които са осъдени да растат до него и да гледат примера му на лъжец и долен човек. От наблюденията си ще кажа, че и те се справят отлично с лъжите. Не давайте и стотинка на такива хора! А тези репортери, които само създават драми и тревога у всеки .. жалко за тях .. има нещо наречено проучване - преди да молиш някого да дава на някого!! Причина той да не дойде на уреченото място, за да получи събраното от вас е една - имал е или вече е изпразвал сметки с достатъчно средства, за да живее добре. Полицията нищо не направи, за да защити моите права, предполагам и не само моите, а и на други. ЖАЛКО за тази наша справедливост българска .. на едни се дава .. на други се отнема .. но все някой плаща цената накрая. И г-н Панчаревски не е изключение - не случайно беди го преследват непрекъснато. Има кой да види! :) Лек ден!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete