Петък, 19 Април 2024, 00:36

"Ракитин" (Трудовец) надделя над "Левски" (Долна баня) (ВИДЕО)

9 Май 2022, 12:17
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1170 1


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) постигна победа с 3:1 над "Левски" (Долна баня) във втория си мач от плейофите (1-6) място от първенството на А ОГ София. Двубоят се игра в събота (7 май) на стадион "Ракитин" в Трудовец.

Срещата започна по-добре за домакините, които действаха агресивно в началните минути. Именно след наложена преса трудовчани поведоха в резултата. Нападателят на тима Антон Димитров открадна топката в предно поле, а след това завърши успешно, давайки преднина на своя тим за 1:0. Малко след това настъпи и нов ключов момент в мача, след като футболист от гостуващия тим бе изгонен за опасно влизане с директен червен картон. Това категорично наклони значително везните в полза на "Ракитин". В средата на полувремето обаче интригата бе върната. Футболистите на "Левски" (Долна баня) получиха дузпа, която реализираха и възстановиха паритета за 1:1.

Неслед дълго обаче домакините отново поведоха, след като Костадин Насков предостави идеална топка за Антон Димитров. Деветката на "Ракитин" се разписа с глава, вкарвайки втория си гол в мача и отново донесе преднина на своите. След почивката трудовчани подпечатаха успеха си с нов гол. Този път точен бе Боян Макавеев, който получи добър пас от Костадин Насков, а след това със страхотен рейд се разписа за крайното 3:1.

В следващия си мач от финалните плейофи, който ще бъде трети за отбора, "Ракитин" гостува на ОФК "Костенец" тази събота (14 май).




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец) , А ОГ София - плейофи

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete