Събота, 27 Април 2024, 07:34

"Ракитин" (Трудовец) надви дубъла на "Ботев" (Ихтиман) за втора поредна победа

19 Септември 2022, 12:45
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1088 1


Мъжкият футболен отбор на "Ракитин" (Трудовец) постигна втора поредна победа в първенството на А ОГ София - Изток. Трудовчани се наложиха над "Ботев" II (Ихтиман) с 2:1 като домакин в среща от 2-рия кръг на шампионата, играна на стадион "Ракитин" в Трудовец. 

Домакините стартираха ударно, след като още в 3-ата минута поведоха в резултата. Миролюб Георгиев предостави чудесен пас успоредно на голлинията за Антон Димитров, а нападателят на "Ракитин" от своя страна реализира за 1:0. Последваха още няколко добри нападения за футболистите на Янко Узунов, на върха на повечето от които се оказваше именно Антон Димитров. Таранът пропусна няколко възможности, но при една от тях все пак успя да се разпише и да направи резултата 2:0 след като засече центриране с глава. Това доведе до леко отпускане в редиците на "Ракитин", които позволиха на съперника да върне един гол малко преди края на полувремето. 

След подновяването на играта домакините продължиха да бъдат активни в предни позиции, като направиха доста пропуски и така и не успяха да запишат по-изразителна победа, но в крайна сметка прибавиха важни 3 точки в актива си преди тежкото си гостуване на ОФК "Костенец" в неделя (25 септември) от 17:00 часа.

Именно следващият съперник на трудовчани е един от фаворитите за първото място, като в момента е лидер в таблицата с 6 точки, колкото има и "Ракитин" на 2-рата позиция. Костенчани обаче са с с доста по-впечатляваща голова разлика - 14:0, спрямо 4:1 за "Ракитин". 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОГ София Изток , ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (1)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Септември, 13:53

    Браво евала машинки

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete