Сряда, 24 Април 2024, 00:41

"Ракитин" (Трудовец) пречупи “Левски 1923" (Елин Пелин) на старта на първенството

11 Септември 2022, 15:23
(1) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1663 2


Мъжкият футболен отбор на ”Ракитин" (Трудовец) се наложи с 2:0 като гост над "Левски 1923" (Елин Пелин) в мач от 1-ия кръг на А ОГ София - Изток. Срещата бе равностойна през по-голямата част, а трите точки за тима, воден от Янко Узунов, пристигнаха в края на мача. Двубоят пък започна с 25 минути закъснение заради липса на осигурена охрана от страна на отбора домакин, като се доигра на осветление.

За "Ракитин" се включиха и някои нови попълнения, сред които бившият капитан на "Козаро" Радослав Зарев, който и преди няколко сезона носеше екипа на трудовчанския тим, юношата на "Балкан 1929" Спас Лазаров и бившият футболист на ОФК “Правец" Денислав Луканов.

Първото полувреме стартира с равностойна и предпазлива игра от двата тима до 30-ата минута, като след това гостите оказаха натиск върху съперника. Трудовчани се добраха и до гол, който обаче беше отменен заради нарушение в нападение. Домакините от "Левски" (Елин Пелин) пък също се отчетоха с чисто положение през първата част, което обаче бе отразено чудесно от вратаря на "Ракитин" Милослав Павлов. 

През второто полувреме и двата състава извършиха промени, а играта продължи да бъде равностойна, със ситуации и пред двете врати. В края на мача "Ракитин" обаче успя да вземе своето. Гостите успяха да реализират два безответни гола, чийто автор бе Костадин Насков

В следващия кръг трудовчани приемат дубъла на "Ботев" (Ихтиман) на 18 септември (неделя) от 14:00 ч. в Трудовец. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete